Büşra Nur Söylemez'i Şeyma Subaşı ile kıyaslayan Cüneyt Özdemir'e tepki

Büşra Nur Söylemez'i Şeyma Subaşı ile kıyaslayan Cüneyt Özdemir'e tepki

Cüneyt Özdemir geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yayılan mevlit görüntüleriyle gündeme gelen Büşra Nur Çalar ile Şeyma Subaşı hakkında yaptığı yorumla gündem oldu. İki ismi karşılaştıran Özdemir, sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Ihlamur Kasrı'nda bebeği için yaptığı mevlit sosyal medyada 'abartılı, gösterişli ve israf' denilerek gündem olan Instagram fenomeni ve Eski Sağlık Bakanlığı Müşaviri Ahmet Emin Söylemez'in eşi Büşra Nur Çalar için "Büşra'yla Şeyma arasında fark yok" dedi.

Büşra Nur Söylemez'i Şeyma Subaşı ile kıyaslayan Cüneyt Özdemir'e tepki - Resim : 1

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ile Büşra Nur Çalar'ı karşılaştıran Cüneyt Özdemir, "İkisinin de bilinçli olduğunu söyleyemeyiz. İkisi de rüküş hareketler yapıyor. İkisi de şöhret peşinde, özel hayatını deşifre ediyor. Benim gibi tutarlı olacaksın. 'Şeyma o ne biçim bir kitaptı' da diyeceksin, Büşra 'O nasıl mevliddi' de diyeceksin ki bir tutarlılık olsun" diye konuştu.

Büşra Nur Söylemez'i Şeyma Subaşı ile kıyaslayan Cüneyt Özdemir'e tepki - Resim : 2

ACUN DEVLET MEMURU MU?

Cüneyt Özdemir'in kanalında yayınladığı "Büşra, Şeyma ve Tubiş'in Ortak Noktaları!" videosu, takipçileri tarafından binlerce yorum aldı. Sosyal medya kullanıcıları "Acun devlet memuru mu?", "Birinin kocası devlet memuru birinin medya patronu... Ufacık bir detay", "Yapma bunu ya, yakışmıyor ikisini aynı kefeye koyman!" gibi yorumlarla iki ismin karşılaştırılmasına tepki gösterdi.

Şeyma Subaşı Cüneyt Özdemir