Buse Varol ile eşi Alişan'ın yolları kısa süreliğine ayrıldı

Magazin Haberleri
Buse Varol ile eşi Alişan'ın yolları kısa süreliğine ayrıldı

Magazin dünyasının popüler çiftlerinden Alişan ile Buse Varol kısa süreliğine yollarını ayırdı. Varol, geçtiğimiz gün Monaco'ya gitti.

2018 yılında nikah masasına oturan Alişan ve Buse Varol, 2019'un şubat ayında oğulları Burak'ı kucaklarına almıştı. Ünlü çiftin ikinci bebekleri Eliz de geçtiğimiz şubat ayında dünyaya gelmişti.
Ailesiyle keyifli anlarını ve annelik deneyimlerini sık sık takipçileriyle paylaşan Buse Varol, geçtiğimiz gün yurt dışına çıktı.

Buse Varol ile eşi Alişan'ın yolları kısa süreliğine ayrıldı - Resim : 1

Kısa süreliğine eşi Alişan ve çocuklarından ayrı düşen Varol, Monaco'ya gitti. Keyifli anlarını sosyal medya hesabından yayınlayan 31 yaşındaki oyuncunun iş için yurt dışına çıktığı düşünülüyor.

"BURAK'I OKULDAN ALDIM"

Buse Varol, geçtiğimiz günlerde oğlu Burak ile birlikte gazetecilerin objektiflerine yansımıştı. "Burak'ı okuldan aldım." diyen Varol, "Biraz alışveriş yaptık, şimdi eve dönüyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Buse Varol ile eşi Alişan'ın yolları kısa süreliğine ayrıldı - Resim : 2

"TOPARLANMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Temmuz ayında eşinin kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatı ile sarsılan Buse Varol, ailesinin yavaş yavaş toparlanmaya çalıştığını ifade etmişti.

Buse Varol ile eşi Alişan'ın yolları kısa süreliğine ayrıldı - Resim : 3

"ARTIK 4 ÇOCUĞUM VAR" DEMİŞTİ

Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından yaptığı paylaşımda, "Abim bizi öksüz bıraktın, gittin... Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın her şeyimdin... Ben şimdi sensiz ne yapacağım? Dualar ettik, şifalar gönderdik ama hiçbiri fayda etmedi... Allah'ım seni bizden daha çok istedi, yanına aldı... 2 çocuğum, 2 yeğenim vardı, şimdi 4 çocuğum var artık... Sen rahat uyu Eyşan'ım, Ceylan'ım, Merve’m bana emanet... Seni çok seviyorum abim... Yaşadığın sürece beni gururlandırdığın her an için sana teşekkür ederim... Seni bir daha görememek beni delirtiyor olsa da maneviyatını her zaman yaşatacağım Selçuk’um... Seni çok seviyorum. Allah’ım mekanını cennet eylesin inşallah..." sözlerine yer vermişti.

Kaynak: Haber Global TV

Alişan Buse Varol magazin magazin haberleri Monaco