Buse Varol: Alişan'ı ilk kez ağlarken gördüm

Alişan
Buse Varol: Alişan'ı ilk kez ağlarken gördüm

Şarkıcı Alişan, geçtiğimiz hafta Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde eşi Buse Varol ve oğlu Burak ile trafik kazası geçirmişti. Ünlü çift, ölümden döndükleri kazayla ilgili konuştu.

Alişan, ailesinin de içinde olduğu araçla Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde geçirdiği trafik kazasıyla ölümden dönmüştü. Üç kez takla atan ve 30 metre sürüklenen araçtan, Alişan ve ailesiyle birlikte oğullarının bakıcısı da kurtuldu.

Instagram hesabından canlı yayın yapan çiftten Buse Varol, "O travma kolay kolay atlatılacak bir şey değil. En büyük şükrettiğim şey, hepimiz hayattayız ve çok sağlıklıyız. Allah hiç kimseye böyle bir şey yaşatmasın. Ben ilk defa Alişan'ı böyle çaresiz, ağlarken gördüm" dedi.

"ALLAH BİZE BİR ŞANS DAHA VERDİ"

Alişan ise, "Allah bize bir şans daha verdi. Bir şeyleri ders olarak çıkarmamızı istedi. Ben araba kullanırken ne yapmamam gerektiğini, bundan sonra nasıl olmam gerektiğini anladım. Benim de bazı hatalarım muhakkak olmuştur, kimse hatasız değil bundan sonra daha dikkat ederek yaşayacağız" ifadelerini kullandı.

"5 HAFTALIK BEBEĞİMİ MELEKLERİ KORUDU"

Kazanın ardından Instagram hesabından paylaşım yapan Buse Varol, hamile olduğunu da duyurdu. Eşi Alişan ve 2 yaşındaki çocuklarıyla bir pozunu paylaşan Buse Varol, şu ifadeleri kullandı: 

"Allah'a binlerce şükürler olsun, biz yeni bir hayata başladık. Allah evladıma, bana, eşime ve dadımıza bir şans daha verdi.  İnanılmaz korkunç ve felaket dakikalar yaşadık. Bir daha yaşatmasın Allah'ım. Hiç kimseye. Bu süreçte arayan, mesaj atan, DM'den yazan, bir şekilde bize ulaşmaya çalışıp, bizi merak eden herkese çok teşekkür ederim. Ne kadar çok sevenimiz varmış. Ne güzel insanlar biriktirmişiz. Ne kadar şükretsem de az kalır. Bizi Burak'ın ve karnımdaki 5 haftalık bebeğimin melekleri korudu buna eminim. Allah bizi resmen pamuklara sarıp korudu. Ufak tefek yaralarla atlattık. Ailelerimize bağışladı Allah. Yazacak çok şeyim var ama sığdıramam..Yanımızda olan herkesten Allah razı olsun."

Buse Varol: Alişan'ı ilk kez ağlarken gördüm - Resim : 2

Buse Varol Alişan