Burcu Özberk'ten dikkat çeken itiraf! "Babasız bir çocuğu dünyaya getirebilirim"

Burcu Özberk'ten dikkat çeken itiraf! "Babasız bir çocuğu dünyaya getirebilirim"

Ünlü oyuncu Burcu Özberk, önceki gün Clubhouse uygulamasında bir sohbete katıldı. Popüler sosyal medya uygulamasındaki sohbette "Evlenmeden anne olabilirim" diyen Özberk, sosyal medyada tartışma yarattı.

31 yaşındaki Burcu Özberk, katıldığı sohbette dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“EVLENMEDEN ANNE OLABİLİRİM”

Anne olmak için evlenmesine gerek olmadığını dile getiren oyuncu, “Maalesef kadınlar olarak biyolojik açıdan biraz şanssızız. Belli bir yaştan sonra çocuk sahibi olamıyoruz. Ben de 31 yaşındayım, evlenmeyi de düşünmüyorum. Ama kendime güvenirsem babasız bir çocuğu dünyaya getirebilirim. Bu yüzden de yumurtalıklarımı dondurmayı düşünüyorum” diyerek sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Burcu Özberk'ten dikkat çeken itiraf! "Babasız bir çocuğu dünyaya getirebilirim" - Resim : 1

“İLİŞKİLER KONUSUNDA SEÇİCİYİM”

Bir dönem adı Murat Kazancıoğlu ile aşk dedikodularına karışan Özberk, ilişki konusunda seçici olduğunu belirtmişti. Oyuncu, hakkında çıkan aşk haberleriyle ilgili, "Murat benim arkadaşım. Hayatımda biri olduğu zaman saklamam, paylaşırım" açıklamasını yapmıştı.

BURCU ÖZBERK KİMDİR?

Burcu Özberk, 12 Aralık 1989 yılında Eskişehir’de dünyaya geldi. Özberk, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Burcu Özberk Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde okuduğu dönemde Muhteşem Yüzyıl dizisinde Huricihan Sultan karakterini canlandırdı.

Güneşin Kızları dizisindeki Nazlı Yılmaz karakteri kariyerinde dönüm noktası oldu. Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de Sade Quills ve Woyzeck Masalı adlı oyunlarda rol aldı.

2017-2018 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan Aslan Ailem dizisinde oynadı. Ardından Direniş Karatay filminde Türkan karakterine hayat verdi. En son Kanal D'de yayımlanan Afili Aşk dizisinde oynadı. 2020'nin Ekim ayında FOX'ta başlayan Çocukluk dizisinde Ayşegül karakterini canlandırdı.

YER ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER

Muhteşem Yüzyıl,

Güneşin Kızları,

Şahane Damat,

Badem Şekeri,

Arslan Ailem,

Direniş Karatay,

Afili Aşk,

Çocukluk.

Kaynak: Haber Global TV

Burcu Özberk Clubhouse magazin haberleri