Burcu Özberk, CZN Burak'a tepki gösterdi: 'Şov yapmayın, insan olun'

Orman yangınlarının devam ettiği bölgeye giderek ev tipi yangın tüpüyle müdahale eden CNZ Burak'a tepkiler devam ediyor. Sosyal medya fenomenine tepki gösterenler arasına ünlü oyuncu Burcu Özberk de katıldı.

Türkiye günlerdir birçok noktada etkili olan yangınlarla mücadele ederken ünlü isimlerden bazıları da yangın bölgelerine giderek söndürme çalışmalarına destek verdi.

Yangın bölgesine giden isimlerden biri de "CZN Burak" olarak da tanınan Burak Özdemir oldu. Buradan bir paylaşım yapan Özdemir'in çevredekilerin uyarılarına rağmen ev tipi yangın tüpüyle her tarafı çevreleyen yangına müdahale ettiği görüldü.

Burak Özdemir'in şiddetli yangına küçük tüp ile müdahale etmesi, "Yangın üzerinden prim yapmak olarak" nitelendirildi. Videonun yayılmasının ardından Özdemir'e tepkiler büyüdü.

Burcu Özberk, CZN Burak'a tepki gösterdi: 'Şov yapmayın, insan olun' - Resim : 1

BURCU ÖZBERK DE TEPKİ GÖSTERDİ

CZN Burak'a video nedeniyle tepki gösterenlerden biri de Aşk Mantık İntikam dizisinin başarılı oyuncusu Burcu Özberk oldu. Özberk, Twitter hesabından CZN Burak'ın küçük tüp ile yangın söndürdüğü anları alıntılayarak, "Şov yapmayın, insan olun insan" yazdı.

Burcu Özberk, CZN Burak'a tepki gösterdi: 'Şov yapmayın, insan olun' - Resim : 2

"ELİMDEN GELENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİM"

Instagram hesabında yaklaşık 25 milyon takipçisi bulunan CZN Burak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eleştirilere yanıt verdi. Ünlü sosyal medya fenomeni, "Benim kimseden bir beklentim olmadı. Ben sadece elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Ve elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Bazı arkadaşların kötü niyetli yorumları onlara kalsın. Bana ne derse desin, ben her zaman elimden geleni yapmaya devam edeceğim" dedi. 

Kaynak: Haber Global TV

CNZ Burak yangın bölgesi Burak Özdemir Antalya magazin haberleri yangın söndürme tüpü Burcu Özberk