Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl nişanlandı!

Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl nişanlandı!

Burcu Kıratlı ile ikinci kez nikah masasına oturacak olan Sinan Akçıl, Kıratlı'yı ailesinden istedi. Çiftin, küçük bir davetli grubu eşliğinde gerçekleşecek düğününde, Süleyman Soylu ve Sibel Can nikah şahidi olacak.

2018 yılında Amsterdam'da evlenen ve 8 aylık evliliğin ardından boşanan Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl 2020 yılında barışmıştı. Geçtiğimiz günlerde yeniden evlilik kararı alan Kıratlı ve Akçıl çifti aile arasında düzenlenen törenle nişanlandı.

"ANLI ŞANLI BİR İSTEME OLDU"

Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı’yı tekrar ailesinden istedi. Burcu Kıratlı'nın kahve ikram ederken çektiği görüntülerini paylaşan Akçıl ,"Işıklar altındayız diye sanma ki geleneksiz göreneksiziz. Anlı şanlı bir isteme oldu. İlk seferinde çok konuşulmuştu, bu sefer söz sırası aşkta. Bırakın o konuşsun. Yakında" notunu yazdı.

"AİLE HER ŞEYDİR"

Burcu Kıratlı da nişan fotoğrafını "Bu yola daha emin adımlarla ailelerimizle ilk adımı (2.kez) attık Aile her şeydir. Aile güçtür ve sevgidir" notuyla paylaştı.

 

Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl nişanlandı! - Resim : 1

SÜLEYMAN SOYLU VE SİBEL CAN ŞAHİTLİK EDECEK

Düğün hazırlıklarına başlayan Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl 22 Şubat'ta yeniden evlenecek. Çiftin nikah şahitliğini ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve ünlü sanatçı Sibel Can üstlenecek.

Burcu Kıratlı Sinan Akçıl Sibel Can süleyman soylu Sibel Can magazin haberleri