Burcu Kara, oğlu Ali'nin hastalığını anlattı: "Doktorlar tümör olduğunu söyledi"

Magazin Haberleri
Burcu Kara, oğlu Ali'nin hastalığını anlattı: "Doktorlar tümör olduğunu söyledi"

Ünlü oyuncu Burcu Kara, oğlu Ali'nin gözünde çıkan tümör ve iyileşme süreci hakkında konuştu.

Yönetmen Fırat Parlak ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Ali Çınar adında bir oğlu bulunan Burcu Kara, ikinci çocuğu Can'ı geçtiğimiz aralık ayında kucağına almıştı.

Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabında oğlu Ali'nin bebeklik döneminde yaşadığı bir sağlık sorunu hakkında ilk kez açıklamada bulundu.

Burcu Kara, oğlu Ali'nin hastalığını anlattı: "Doktorlar tümör olduğunu söyledi" - Resim : 1

"BEŞİNCİ AYINDA GÖZÜ NEREDEYSE KAPANDI"

Burcu Kara, "Size ne zamandır bahsetmek istediğim bir konu var. Hazır perşembe gecesi fırsat bulmuşken yazayım istedim. Ali'nin sol gözü iki aylıkken şişmeye başladı. Biz 'Bir bakalım' dedik, gözlemledik, 'Nazardır' dedik, 'Geçer' dedik. Sonra daha da büyüdü ve beşinci ayında gözü neredeyse kapandı. Bu süreçte biz tabii çok önemli bir bölge olduğu için, birden fazla doktorun fikrini almak istedik. İlk gittiğimiz doktor hafiften bir telaş yaptı. Karşı odadaki doktora da gidip konuştu. Biz de ister istemez bir 'Ne oluyor?' dedik" ifadelerini kullandı.

Burcu Kara, oğlu Ali'nin hastalığını anlattı: "Doktorlar tümör olduğunu söyledi" - Resim : 2

"İKİ BUÇUK YAŞINDA DA TAMAMEN KAYBOLDU"

Oyuncu sözlerine "Sonra bize bir açıklama yaptılar ve bunun bir çeşit tümör olduğunu söylediler. İsmi 'Hemanjiom' muş. Tabii tadımız kaçtı o anda. Başka doktorlara da gittik, onlar da aynı açıklamaları yaptı. Çoğu çocukta olabilen, anne karnından itibaren gelişen zararsız bir tümör... Zamanla geçebilir, geçmeyebilir, ameliyat edilebilir, kortizon tedavisi uygulanabilir gibi seçenekler vardı. Biz beklemeyi seçtik. Zaman gerçekten birçok şeyi tamir ediyordu çünkü. Aynı son gittiğimiz doktorun dediği gibi oldu. Zamanla küçüldü tümör. İki, iki buçuk yaşında da tamamen kayboldu çok şükür" diye devam etti.

Kaynak: Haber Global TV

Burcu Kara Fırat Parlak magazin haberleri hemanjiom magazin haberleri