Burcu Esmersoy'un babası Timur Ersoy'dan kızı hakkında şoke eden sözler!

Burcu Esmersoy'un babası Timur Ersoy'dan kızı hakkında şoke eden sözler!

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda babasından hortumla dayak yediğini ve sevgisiz bir çocukluk geçirdiğini anlatan Burcu Esmersoy'un babası Timur Esmersoy'un geçmişte yaptığı açıklamalar gündeme geldi.

2013 yılında Beyaz TV'de yayınlanan bir programa katılan Timur Esmersoy'un, kızı Burcu Esmersoy için "En yakınlarıma, ablama, enişteme vasiyet ettim. Cenazeme bile gelmesin" dediği ortaya çıktı.

Burcu Esmersoy'un babası Timur Ersoy'dan kızı hakkında şoke eden sözler! - Resim : 1

Timur Esmersoy, 16 yıldır görüşmediği kızı Burcu Esmersoy'la miras meselesi yüzünden araları açıldıktan sonra bir de ağır hakaretlere maruz kalması karşısında oldukça üzüldüğünü ifade etmişti. Baba Esmersoy, kızının her akşam kendisi için bedduada bulunduğunu belirterek kızının kendisine 'Her akşam dua etmiş beni düşmüş halimle görmek için... Allah belamı vermiş daha da verecekmiş' dediğini ifade etti. 

Burcu Esmersoy'un babası Timur Ersoy'dan kızı hakkında şoke eden sözler! - Resim : 2

Esmersoy beyin kanaması geçirdiği dönemde de kızını aradığını ama Burcu Esmersoy'un kendisiyle ilgilenmediğini söyledi. Baba Esmersoy'un hastanede olduğu zamanda kızına haber veren yakınlarını da Burcu Esmersoy'un 'Bana ne, bana neden haber veriyorsunuz?' diye terslediğini söyleyen Timur Esmersoy, kızına karşı 'Kızgın değilim, kırgınım' demişti. 

Burcu Esmersoy