Burcu Esmersoy sosyal medyayı salladı

Burcu Esmersoy sosyal medyayı salladı

Ekranların aranan ismi güzel sunucu Burcu Esmersoy, bir derginin yeni sayısı için objektif karşısına geçti. Verdiği pozları sosyal medya hesabından da yayınlayan Esmersoy, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Bir derginin kapak kızı olan ve aynı zamanda yeni koleksiyonunu tanıtan sunucu Burcu Esmersoy, dergi çekimlerinden karelerini Instagram hesabından yayınlamayı ihmal etmedi. Esmersoy'un paylaşımı, kısa sürede sosyal medyaya damga vurdu.

Burcu Esmersoy sosyal medyayı salladı - Resim : 1

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU 

Burcu Esmersoy'un "Havayla inatlaşıyorumdur" notunu düşerek takipçilerinin beğenisine sunduğu paylaşım, kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Esmersoy'un paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı. Ancak Esmersoy'un bazı takipçileri sunucuyu tanımakta zorlandı.

Burcu Esmersoy sosyal medyayı salladı - Resim : 2

"BURCU SEN MİSİN?" 

44 yaşındaki güzel sunucu için için "Burcu sen misin?", "Bunun sen olmadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam" gibi yorumlar yapıldı.

6 SAATTE 400 BİN TL

Öte yandan Burcu Esmersoy, geçtiğimiz ay bir hazır giyim markası için mayo hazırlayıp tanıtımını yapmıştı. Güzel sunucu, Marmaris'te bir otelde gerçekleşen çekimlerde Koray Birand'ın objektifine poz vermişti.

Posta gazetesinde yer alan habere göre; altı saat süren çekimde 12 mayo giyen Esmersoy, bu iş karşılığında 400 bin TL almış; bir başka hesapla dakikada bin 111 TL kazanmıştı.

Çekimlerin güle oynaya geçtiğini söyleyen Burcu Esmersoy, 2014 yılında da bir tur şirketinin reklam filminde 300 bin TL'ye oynamıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Burcu Esmersoy Burcu Esmersoy