Burcu Esmersoy'dan Tamer Karadağlı görüntülerine ilk yanıt

Burcu Esmersoy'dan Tamer Karadağlı görüntülerine ilk yanıt

Burcu Esmersoy ve oyuncu Tamer Karadağlı, dinlenme tesislerinde görüntülendi. Aralarında aşk dedikoduları çıkan ikiliden Esmersoy, iddialara cevap verdi.

"Söylemezsem Olmaz" programında Tamer Karadağlı ve Burcu Esmersoy'un bir dinlenme tesisinde birlikte yürüdüğü görüntüler yayınlandı.

Sunucu Burcu Esmersoy, programa bağlanarak açıklamalarda bulundu. Sunucu, Tamer Karadağlı ile aynı dizide yer alacaklarını, konuk oyuncu olacağı dizi için birlikte Afyon'a gittiklerini; dinlenme tesisinde mola verdiklerinde Tamer Karadağlı'nın ekmek almak için fırına yürüdüğünü; kendisinin de lavabo ihtiyacı için benzin istasyonuna yürüdüğünü ifade etti.

Hayatında kimsenin olmadığını belirten Esmersoy, "Yakalandılar gibi garip cümleler kuruluyor. Ya köpek gibi çalışıyorum.Tamer Karadağlı ile aynı güne gelen setimiz vardı. Afyon'a gitmemiz gerekiyordu. İşimiz biter bitmez İstanbul'a dönerken dinlenme tesisinde çekilmiş bir video, lavabo ihtiyacımı karşıladım. Ben iş yapamayacak mıyım?" açıklamasında bulundu. 

BURCU ESMERSOY'DAN SET PAYLAŞIMI

"Söylemezsem Olmaz" programında hakkında çıkan aşk iddialarını yalanlayan Esmersoy, Instagram hesabının hikayeler bölümünde Tamer Karadağlı ile set fotoğrafını paylaştı. 

Burcu Esmersoy'dan Tamer Karadağlı görüntülerine ilk yanıt - Resim : 1

Burcu Esmersoy Berk Suyabatmaz Tamer Karadağlı