Burcu Esmersoy'dan ayrılan Berk Suyabatmaz Berrak Tüzünataç ile görüntülendi!

Burcu Esmersoy'dan ayrılan Berk Suyabatmaz Berrak Tüzünataç ile görüntülendi!

Geçtiğimiz ay Burcu Esmersoy ile 15 ay süren evlilikleri biten Berk Suyabatmaz, oyuncu Berrak Tüzünataç ile sürpriz bir aşka yelken açtı.

Burcu Esmersoy'la 15 aylık evliliği Eylül'de biten Berk Suyabatmaz, önceki akşam sürpriz bir isimle görüntülendi. Bomonti'de oyuncu Berrak Tüzünataç ile yemek yiyen Suyabatmaz, flaşların patlamasıyla şaşkına döndü, ikili mekandan ayrı ayrı çıktılar.

Gecede keyifli halleriyle dikkat çeken ünlü çiftten Berk Suyabatmaz aşk yaşadıklarını itiraf ederek, "15 gündür birlikteyiz. Her şey iyi gidiyor, ilişkiye dönerse çevremizden gizlemeyiz" dedi.  

Suyabatmaz, Burcu Esmersoy'la boşanma sebebini "Tatsızlıklar başladı mı bitmiyor. Medeni şekilde ayrıldık.Her zaman yanında olurum. Ne aldatma ne de başka bir şey söz konusu değil. Evliliğimizi yürütemediğimiz için ayrıldık." şeklinde anlatmıştı. 

Burcu Esmersoy ise geçtiğimiz günlerde, "Bir ilişkinin ilk tartışması neyse, sonuncusu da odur. Bunu hiç unutmayın. Zamanın ve kendinizin kıymetini mutlaka bilin." ifadelerini kullanmıştı. 

Burcu Esmersoy Berk Suyabatmaz Berrak Tüzünataç magazin haberleri