Burcu Esmersoy aradığı aşkı buldu! İşte yeni sevgilisi

Burcu Esmersoy aradığı aşkı buldu! İşte yeni sevgilisi

Geçtiğimiz Eylül ayında boşandığı Berk Subayatmaz'dan sonra, Burcu Esmersoy da aşk orucunu bozdu. Sunucunun, yaklaşık bir hafta önce kalbinin kapısını araladığı kişi de, boşandığı eşi gibi sosyetik bir isim! İşte Burcu Esmersoy'un yeni sevgilisi...

Burcu Esmersoy, YouTube'da yayınlanan Katarsis programında çocukluk yıllarında babası tarafından şiddet gördüğünü ve sevgiye muhtaç büyütüldüğünü anlatıp, acı dolu hayat hikayesi ile sevenlerini üzdü.

Burcu Esmersoy aradığı aşkı buldu! İşte yeni sevgilisi - Resim : 1

Yıllar önce babasıyla arasındaki sorunlardan dolayı gündeme gelen Esmersoy, hayatı hakkında bilinmeyen bir gerçeği daha anlattı. Esmersoy, programda şunları söyledi: "Bir baba nasıl olması gerekiyor bilmiyorum. Babamın sadece beni yersiz yere azarladığını biliyorum. Babalarıyla ilişkileri çok iyi olan kız arkadaşlarım hayata karşı daha güvenli, hayatlarına giren erkeklerle daha rahat olabildiklerini gördüm. Babayla ilgili sorunları çözemedim. Babamla hiç görüşmüyordum, ablam 'Babam çok hasta istersen bir pişmanlık yaşamamak için görüşelim. Seni görmek istiyor' dedi.

Burcu Esmersoy aradığı aşkı buldu! İşte yeni sevgilisi - Resim : 2

Ofisine görüşmeye gittik ve çok soğuk, tanımadığım bir insan ama bir baba. Beni lütfen yargılamayın onun çok hasta ve zor durumda olduğunu gördüğüm zaman içimdeki rahatlamayı ve huzuru anlatamam. Bu güzel bir duygu değil. Babamın ablamla sert bir dille konuşmaya başladığını gördüğümde ben bir şey söylemek istiyorum diyerek 'Şu anda seni bu kadar kötü bir durumda görüyor olmaktan duyduğum mutluluğu sana söylemek istiyorum. Allah'a olan inancımı çok arttırıyor' dedim."

Burcu Esmersoy aradığı aşkı buldu! İşte yeni sevgilisi - Resim : 3

"Babanla ilgili bir ana git denildiğinde hep evdeki küçük tuvalete kapatılıp hortumla hiç acımadan bana vurduğunu hatırlıyorum. 3-4 yaşındaki bir çocuktum. Çok gereksiz ve sebepsiz buluyorum bunu."

Burcu Esmersoy aradığı aşkı buldu! İşte yeni sevgilisi - Resim : 4

YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI

Sabah'ın haberine göre, Burcu Esmersoy'un aşk orucu kısa sürdü. Sunucunun, yaklaşık bir hafta önce kalbinin kapısını araladığı kişi de, boşandığı eşi gibi sosyetik bir isim: Vakko'nun veliahdı Allan Hakko...

Burcu Esmersoy Allan Hakko