Camdaki Kız dizisi izleyiciyle buluşuyor

Camdaki Kız
Camdaki Kız dizisi izleyiciyle buluşuyor

Kanal D'nin, yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu'nın aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir aşk hikayesinin anlatıldığı dizisi Camdaki Kız ilk bölümü ile ekrana geliyor.

Başrollerini Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu'nun canlandıracağı Kanal D'nin yeni dizisi Camdaki Kız, 8 Nisan Perşembe akşamı Kanal D ekranından izleyiciyle buluşacak.

Camdaki Kız dizisi izleyiciyle buluşuyor - Resim : 1

Son dönemde gerçek hayat hikayelerinden uyarlanan dizileriyle büyük bir başarı yakalayan ve izleyicinin kalbinde taht kuran diziler yapan OGM Pictures, bu kez de “Camdaki Kız”la adından söz ettirecek.

CAMDAKİ KIZ 1. BÖLÜM FRAGMANI - 3

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN KONUSU 

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu şirketinde mimar olarak çalışırken kendisini birden Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, karanlığa gömülecektir.

Camdaki Kız dizisi izleyiciyle buluşuyor - Resim : 2

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Burcu Biricik’in Nalan karakterini canlandırdığı Camdaki Kız’ın oyuncu kadrosunda; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek yer alıyor. Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Nadim Güç oturuyor.

Camdaki Kız dizisi izleyiciyle buluşuyor - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Camdaki Kız Camdaki Kız dizisi haberleri dizi haberleri camdaki kızın konusu ne Burcu Biricik Camdaki Kız 1. bölüm izle kanal d dizileri