5 aylık hamile Özge Özpirinçci: Kimse benden düğün beklemesin

5 aylık hamile Özge Özpirinçci: Kimse benden düğün beklemesin

Yaklaşık 7 yıldır kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk ile ilişki yaşayan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci düğünleriyle ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özpirinçci "Kimse benden hamileyken düğün beklemesin" dedi.

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk ile beraberliğinden doğacak olan kızını kucağına almak için gün sayıyor. İnatçı bir kişiliği olduğunu söyleyen Özpirinçci, Ömür Sabuncuoğlu'na konuştu.

5 aylık hamile Özge Özpirinçci: Kimse benden düğün beklemesin - Resim : 1

"KİMSE BENDEN HAMİLEYKEN DÜĞÜN BEKLEMESİN"

Hamile kalışının ardından düğün yapacağı haberleri çıkan Özge Özpirinçci, "Hamileyken düğün falan yapmam. Elbette doğum öncesi sade bir nikah olur ama kimse benden hamileyken eğlence beklemesin. Herkes düğünde eğlenirken benim oturmam mümkün değil" dedi.

BEBEĞİN İSMİ NE OLACAK?

Kız bebek dünyaya getirmeye hazırlanan Özge Özpirinçci henüz bebeğin ismine karar vermediklerini söyledi. Ünlü oyuncu, "Kızımın hafif bir ismi olmasını istiyorum. İsimle ilgili sakin bir arayıştayım" dedi.

5 aylık hamile Özge Özpirinçci: Kimse benden düğün beklemesin - Resim : 3

İşte Özpirinçci'nin diğer açıklamaları şöyle: 

5 aylık hamileyim ve bununla inatlaşıyorum. Doktorum nasıl olsa belli bir süre sonra hareketim kısıtlanacağı için hareketli ve inatçı oluşuma tolerans gösteriyor.

İki tür insan var. Biri kaportaya önem veriyor, diğeri de motora. Yani biri dış güzellik için yaşıyor, diğeri de içini güzel tutup güzel kalıyor. Ben uzun süredir kaportaya değil motora yatırım yapıyorum.

Özge Özpirinçci Özge Özpirinçci hamile Burak Yamantürk magazin haberleri