Leke dizisi yurt dışına açıldı

Leke dizisi yurt dışına açıldı

2019 yılında Kanal D'de yayınlanan Leke dizisi Bolivya'ya adım attı. Dizi, 29 Mayıs'ta "Amor Manchado" ismiyle yayınlanmaya başladı.

Leke dizisi 29 Mayıs'ta "Amor Manchado" ismiyle yayınlanmaya başladı ve Red UNO de Bolivia kanalında 20.00 itibarıyla ekranlara geldi. 

Burak Sevinç, Melis Sezen, Selen Uçer, Tolga Güleç ve Selahattin Paşalı'nın da kadrosunda yer aldığı Leke dizisi 2019'da ekrana geldi ve 9 bölüm sürdü. Kanal D'de yayınlanan projenin yapımını TIMS88 üstlendi.

Leke dizisi yurt dışına açıldı - Resim : 1

LEKE DİZİSİNİN KONUSU

Yasemin'in hikayesi Almanya'da başlamış, hayatın iniş çıkışları içinde kendini yetiştirme yurdunda bulmuştur. Ancak yaşamaktan korkmamış, hukuk fakültesine girmeyi başarmıştır. Artık hem okuyup hem de çalışmaktadır. Hayattaki tek amacı, babaları farklı olduğu için yetiştirme yurdunda büyüyen işitme engelli kardeşinin velayetini almaktır. Bir yandan da kardeşi Murat'ın ameliyatı için para biriktirmektedir.

Cem, varlıklı bir ailenin iki çocuğundan büyük olanıdır. Çocukken annesi Belkıs ve babasını ayrı düşüren, hayatlarını alt üst eden bir olaya tanık olmuştur… Cem; işinde başarılı, parlak bir adam olur. Ancak geçmişte yaşananlar yüzünden kadınlara mesafeli ve güvensizdir.

Yasemin ve Cem'in hayatı; Cem'in şirketinin organizasyon gecesinde yaşanan bir olayla kesişir. İki kırık kalp, iki yaralı ruh… Karanlık sırların, ihtirasların, entrikaların arasında yeşermeye çalışan saf bir aşk… Gurur mu galip gelecek aşk mı?

Kaynak: Haber Global TV

dizi dizi haberleri Bolivya kanal d dizileri