Burak Özçivit ailesiyle balık avına çıktı

Kuruluş Osman'ın başrol oyuncusu Burak Özçivit, sevilen yapımın sezon finali yapmasının ardından eşi Fahriye Evcen ve oğlu Karan ile birlikte tatile çıktı. Sezonu Bodrum'da açan ünlü oyuncu, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti.

Kuruluş Osman'da Osman Bey karakterini canlandıran ünlü oyuncu Burak Özçivit, sezon finalinin ardından ailesi ile birlikte Bodrum'a gitti.

Dün tekne ile denize açılan Özçivit Ailesi, balık avına çıktı. Olta balıkçılığı yöntemiyle avlanan 36 yaşındaki oyuncu, büyük bir balık yakalamayı başardı.

Burak Özçivit ailesiyle balık avına çıktı - Resim : 1

Burak Özçivit, tuttuğu balığı oğlu Karan'a gösterdi. İki yaşındaki Karan'ın, gördüğü balık karşısında heyecanı objektife böyle yansıdı.

Burak Özçivit ailesiyle balık avına çıktı - Resim : 2

"KARAN'IN GU GU'SU" 

Burak Özçivit, oğlu Karan'ın fotoğrafına, "Karan'ın Gu Gu'su" notunu ekledi. Sosyal medyada binlerce kişi, Özçivit'in paylaşımına beğeni ve yorum yağdırdı.

Burak Özçivit ailesiyle balık avına çıktı - Resim : 3

Kendisi gibi oyuncu olan eşini tebrik eden Fahriye Evcen, Özçivit'in dikkat çeken gönderisine, "Bu dolaba nasıl sığacak?" yorumuyla takipçilerini güldürdü.

Burak Özçivit ailesiyle balık avına çıktı - Resim : 4

18.4 milyon takipçili Instagram hesabında bir video yayınlayan Burak Özçivit, balık tutma konusunda da ne kadar yetenekli olduğunu gözler önüne serdi.

Kaynak: Haber Global TV

Burak Özçivit Fahriye Evcen magazin haberleri