Bülent Şakrak'tan Ceyda Düvenci'ye romantik kutlama: Seni hiç bırakmayacağım

Magazin Haberleri
Bülent Şakrak'tan Ceyda Düvenci'ye romantik kutlama: Seni hiç bırakmayacağım

Ünlü oyuncu Bülent Şakrak eşi Ceyda Düvenci'nin doğum günün sosyal medya hesabından yaptığı romantik paylaşımla kutladı. Ceyda Düvenci ile boşanma kararı aldığı konuşulan Bülent Şakrak, paylaşımına duygusal bir not düştü.

2015 yılında nikah masasına oturan ve evliliklerinden Ali adında bir çocukları dünyaya gelen oyuncu çift Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın evliliklerinde sorun yaşadığı iddia edilmişti. Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın çift terapistine gittiği ancak evliliklerindeki sorunları çözemediği öne sürülmüştü.

Bülent Şakrak'tan Ceyda Düvenci'ye romantik kutlama: Seni hiç bırakmayacağım - Resim : 1

Boşanma haberlerinin ardından sessizliğini ilk bozan isim Ceyda Düvenci olmuş ve paylaşımında, "Artık sessiz kalmamak gerektiğini fark ettim. Bugün yine saçma sapan haberler çıkmış... O kadar zor zamanlardan geçiyoruz ki, böyle şeylere cevap vermemek gerektiğini düşünen bir taraftaydım. Yaşadığımız hayat belli, ne olduğumuz belli, ne yaptığımız belli ama bakıyorum bunun sonu gelmiyor. Hemen minicik bir açıklama yapmak istiyorum. Biz gayet mutlu bir çiftiz. Hiçbir sorun yok. Hani düşündüğünüz gibi durumlar söz konusu bile değil. Ağzıma bile almak istemediğim durumlar.

Bülent Şakrak'tan Ceyda Düvenci'ye romantik kutlama: Seni hiç bırakmayacağım - Resim : 2

Tabii ki evliliğin içinde anlaşamadığımız günler olur, anlaştıkça daha da güçlenirsiniz ama şöyle durum var. Bülent Selimiye'de 6 aydır dizi çekiyor. Haftada bir gün zar zor geliyor, çok yorgun oluyor... Çok yoğun bir projenin içinde 6 aydır ve o yüzden bizi çok göremiyorsunuz birlikte açıkçası ama aslında gören de görüyor" demişti.

Bülent Şakrak'tan Ceyda Düvenci'ye romantik kutlama: Seni hiç bırakmayacağım - Resim : 3

Şakrak, 46'ncı yaşına giren eşinin doğum günü için duygusal bir yazı kaleme aldı. Eşiyle 2014'te çekilen fotoğrafını paylaşan Şakrak, gönderisinde "Fotoğraf 2014 ve kutladığımız ilk doğum günün. Aradan 9 yıl geçti, Melisa büyüdü, Ali doğdu, yaşam aktı envai çeşit şey yaşandı, gezildi, dolaşıldı, çalışıldı, çabalandı, yaş alındı ancak yaşlanılmadı falan... Bu süreçte senin hayata tutunma biçimin, inadın, anneliğin ve gayretin hiç değişmedi. Bu nedenle evdeki ben ve cümle canlının (kediler, köpekler, fareler, çocuklar) sana olan hayranlığı da hiç bitmedi. Yeni yaşının da sana daha öncekiler gibi şans, bereket ve çokça huzur getirmesini diliyorum ve seni gerçekten çok seviyorum. Cemal Süreyya'nın dediği gibi; 'Ben senin sevgilin, eşin, baban, ağabeyin, arkadaşınım. Biri bitse biri kalır... Seni hiç bırakmayacağım.' İyi ki doğdun çocuklarımın annesi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Ceyda Düvenci Bülent Şakrak magazin haberleri