Bülent Parlak'ın Emine Bulut paylaşımı olay yarattı

Bülent Parlak'ın Emine Bulut paylaşımı olay yarattı

Oyuncu Bülent Parlak, eşi tarafından cinayete kurban giden Emine Bulut için sosyal medyada gündeme bomba gibi düşen bir paylaşım yaptı. Abdurrahman Dilipak'ın "Emine Bulut olayında hepimiz suçluyuz" ifadesine cevap veren Bulut sözleriyle olay yarattı.

Ünlü oyuncu Bülent Parlak, kızının gözü önünde hayata gözlerini yuman Emine Bulut için Twitter'da paylaşım yapan Abdurrahman Dilipak'ın "Hepimiz suçluyuz" yorumuna, "Hayır efendim, hepimiz suçlu değiliz. Dincilik, sağcılık suçlu" ifadesini kullandı.

Köşe yazarı Abdurrahman Dilipak, yaptığı paylaşımda "Son kadın cinayetini gözümüze çok yaklaştırırsak arkasındaki ormanı göremeyiz. Hepimiz suçluyuz. Bu cinayet bireysel değil. Mevcut aile okul toplum hep birlikte sorumluyuz. Tek başına eski kocayı suçlamak gerçeğin bütününü görmemize engel. Din, ahlak, akıl, gelenek, aile terbiyesi hepsi" dedi.

"HEPİMİZ SUÇLU DEĞİLİZ"

Bülent Parlak'ın Emine Bulut paylaşımı olay yarattı - Resim : 1

Oyuncu Parlak ise sosyal medya hesabında şu ifadeleri paylaştı. 

"Hayır efendim hepimiz suçlu değiliz. Yıllardır insanımızı bilimsel eğitimden, sanattan uzak tutmak için elinden geleni yapan, toplumu gerici, çağ dışı yönelimlere mahkum eden, cahilleştirip emperyalizme köle yapmaya çalışan hepinizin desteklediği dincilik ve sağcılık suçlu!"

Oyuncunun paylaşımı takipçilerini ikiye böldü. Birkaç gündür sosyal medyanın en çok konuşulan paylaşımı olan bu yorumu bazı kullanıcılar desteklerken, bazıları da eleştirdi. 

Bülent Parlak Emine Bulut sosyal medya Abdurrahman Dilipak twitter