Bülent Ersoy'un eski eşi Popstar Armağan yıllar sonra ortaya çıktı! Yeni mesleği şaşırttı

Magazin Haberleri
Bülent Ersoy'un eski eşi Popstar Armağan yıllar sonra ortaya çıktı! Yeni mesleği şaşırttı

Popstar yarışmasıyla adını duyuran ve sonrasında Bülent Ersoy ile yaptığı evlilikle gündeme gelen Armağan Uzun, yıllar sonra ortaya çıktı. Armağan Uzun'un yeni mesleği herkesi şaşırttı.

Yıllar önce katıldığı Popstar yarışmasıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Armağan Uzun, jüri üyesi Bülent Ersoy ile yaptığı evlilikle magazin basınında geniş bir yankı uyandırdı. Uzun yıllardır gözlerden uzak bir hayat yaşayan Uzun, ticarete atıldı.

BEYAZLAYAN SAÇLARI DİKKATLERDEN KAÇMADI

Yıllar önce Çeşme'deki lüks mekanlarda sahne alan Armağan Uzun, daha önce kır düğünleri için mekan açmıştı. Bir süredir mütevazi bir hayat yaşayan ve müziği bırakan Uzun, asansör işine girdi. Ticaretle uğraşmaya başlayan Armağan Uzun, hayatını da İzmir Torbalı'da devam ettiriyor.

Bülent Ersoy'un eski eşi Popstar Armağan yıllar sonra ortaya çıktı! Yeni mesleği şaşırttı - Resim : 1

Öte yandan Uzun'un beyazlayan saçları da dikkat çekti.

POPSTAR ARMAĞAN UZUN KİMDİR? ARMAĞAN UZUN KAÇ YAŞINDADIR? ARMAĞAN UZUN ASLEN NERELİDİR?

Bülent Ersoy'un eski eşi Armağan Uzun, 1981 yılında İzmir'in Torbalı ilçesinde dünyaya geldi. Maddi sıkıntılar eğitimine devam edemeyen Armağan Uzun, gündüzleri ağabeyinin dükkanında berberlik yaparken, akşamları da düğünlerde şarkı söylüyordu. Popstar yarışmasıyla ünlenen ve geniş bir hayran kitlesine ulaşan Armağan Uzun, programda ikinci olduktan sonra aynı yarışmadaki jüri üyesi Bülent Ersoy ile evlilik yaşadı fakat bu evlilik çok kısa sürdü. Duygu Çalışkan ile 8 Eylül 2013 tarihinde hayatlarını birleştiren Armağan müzisyen şimdilerde daha mütevazi bir hayat yaşıyor. Zaman zaman Çeşme'de lüks mekanlarda sahne alan Armağan Uzun'un İzmir gecelerinde önemli takipçi kitlesi bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV

Bülent Ersoy Popstar magazin haberleri