Bülent Ersoy'dan şok eden ölüm açıklaması

Magazin Haberleri
Bülent Ersoy'dan şok eden ölüm açıklaması

Merhum sanatçı Zeki Müren'i ölüm yıl dönümünde anan Bülent Ersoy, "Bence Türkiye'ye böyle bir ses bir daha gelmez. Bu dünyada bir ben kaldım. Ben de yakında giderim" ifadelerini kullandı.

Diva Bülent Ersoy (69), önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Bir estetik merkezinden çıkan Ersoy'un makyajsız oluşu gözlerden kaçmadı.

"GEREKTİĞİ ZAMAN ESTETİK YAPTIRIYORUM"

Bülent Ersoy, "Bir işlem mi yaptırdınız?" sorusuna, "Böyle yerlere geldiğinizde illa estetik mi yaptırmak lazım? Bir arkadaşımı ziyaret ettim ama gerektiği zaman ve ihtiyaç halinde yaptırıyorum" yanıtını verdi.

Bülent Ersoy'dan şok eden ölüm açıklaması - Resim : 1

"YAKINDA BEN DE GİDERİM"

Merhum sanatçı Zeki Müren'i ölüm yıl dönümünde anmayı da ihmal etmeyen sanatçı, "Bence Türkiye'ye böyle bir ses bir daha gelmez. Kendisini rahmet ve özlemle anıyorum. Bu dünyada bir ben kaldım. Ben de yakında giderim" diye konuştu.

"YÜZÜME YILLARDIR BANT HİLESİ UYGULATIRIM"

Öte yandan Ersoy, geçtiğimiz hafta sunuculuğunu yaptığı 'Benzemez Kimse Bize' adlı programdaki görüntüsünün ardından estetik yaptırdığı yönündeki iddialara yanıt vermişti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bülent Ersoy, "Yüzüme yıllardır bant hilesi uygulatırım. Bu yayında da aynısını kullandım" demişti. 

 

 

Kaynak: Diğer

Bülent Ersoy magazin Zeki Müren Nişantaşı son dakika