Buket Aydın tartışma kültürünü değiştirecek 'Tarafını Seç' programıyla çok yakında Haber Global'de!

Buket Aydın tartışma kültürünü değiştirecek 'Tarafını Seç' programıyla çok yakında Haber Global'de!

Buket Aydın yepyeni bir programla Haber Global ekranlarına dönüyor. En sevilen ünlüler ve en dikkat çeken siyasiler bu programda yer alacak.

“Tarafını Seç” programında taraflar bir araya gelmeden tartışacaklar. Bu çok özel projede, sosyal medya aracılığıyla halk da tarafını seçerek programa dahil olabilecek. Jürinin sosyal medya olduğu programda, bir konuk stüdyoda Buket Aydın ile sohbet ederken, diğer konuğun beklediği “Kapsül Oda” da fenomen olacak. Her hafta farklı soru ve konuklarla ekrana gelecek olan ve tartışma kültürünü değiştirecek olan interaktif program “Tarafını Seç” tüm Türkiye’yi ekrana kilitleyecek.

Buket Aydın ile “Tarafını Seç” çok yakında Haber Global ekranlarında.

BUKET AYDIN KİMDİR?

1985 Bursa doğumludur. 2006 yılında İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden burslu olarak mezun olan Aydın, 2009 yılında Marmara Üniversitesi Türk Dili ve 

Edebiyatı bölümünde yüksek lisansını tamamlamıştır. Aydın; eğitim hayatı sonrasında 1 yıl boyunca Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursundan eğitim almıştır. 

İş hayatına 2004 yılında özel bir radyo kanalında haber spikerliği ile başlayan Aydın daha sonra Kanal Türk kanalına geçerek spor bülteni ve hafta sonu ana haber bülten sunuculuğu yapmıştır. 

2009 yılında TRT Türk kanalına geçiş yapan Buket Aydın 1,5 yıl boyunca program sunuculuğu yapmıştır. 

2011 yılında yeniden yapılanma sürecindeki NTV'ye transfer olarak önce hafta içi Gece Bültenini sunmuş, sonrasında da Ana Haber kuşağı sunuculuğu yapmıştır. 

Aydın 2018 yılında Demirören Medya Grubuna katılarak; CNN TÜRK ekranlarında her hafta farklı bir konuğa yer verdiği “40” programını sunmuştur. 

Kanal D Haber Başkanı olarak görevini yürüten Aydın, aynı zamanda Kanal D Ana Haber bülten sunuculuğu ve Milliyet Pazar’da hafta sonu röportajları ile çalışmalarına Mayıs 2020’ye kadar devam etmiştir. 

11 Ocak 2021 itibariyle, Haber Global ailesine katıldı. 19.02.2021 – 09.07.2021 tarihleri arasında Haber Global’de Buket Aydın ile Koltuk programını sunmuştur.

Kaynak: Haber Global TV

Haber Global buket aydın Buket Aydın kimdir? haber global buket aydın tarafını seç buket aydın ile tarafını seç haber global tarafını seç tarafını seç ne zaman buket aydın ile tarafını seç ne zaman