Bugüne dikkat! 26 Mayıs 2021 - Yay burcunda Ay tutulması - Bir dönem kapanıyor!

Bugüne dikkat! 26 Mayıs 2021 - Yay burcunda Ay tutulması - Bir dönem kapanıyor!

26 Mayıs Çarşamba günü saat 15.13'te Yay burcunun 5. derecesinde bir ay tutulması gerçekleşecek. Peki, 'kadersel' bir döngüye işaret eden bu tutulmanın etkileri neler? Astrolog Zeynep Özyörük, Ay tutulmasının astrolojik etkilerini paylaştı.

Tutulmalar değiştirici ve dönüştürücü etkileri ile hayatımızda çok önemli döngülere işaret eder. Sanki her şey kendiliğinden doğal bir şekilde karşımıza çıkar ve bizi birtakım seçimlere doğru götürür. Ay tutulması genel anlamda psikolojik ve duygusal dünyamızla bağlantılı olurken, Güneş tutulması daha çok fiziksel anlamda hayatımızda atacağımız adımlara, yeni başlangıçlara işaret eder. 

AY TUTULMASI NERELERDE GÖZLEMLENECEK?

26 Mayıs saat 15.13’te Yay burcunda gerçekleşecek olan Tam Ay tutulması, Avustralya, Amerika'nın batısı, Batı Güney Amerika ve Güney Doğu Asya'da izlenebilecek.

Bugüne dikkat! 26 Mayıs 2021 - Yay burcunda Ay tutulması - Bir dönem kapanıyor! - Resim : 1

BU TUTULMADA YOLUNUZU BULABİLMEK İÇİN…

Tutulma döngüleri 18 yıllık bir sürece tabidir. Dolayısıyla 2002 Mayıs itibarıyla sonlandırdığınız her şey size bu anlamda bir yol gösterici olabilir.

26 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Yay burcunda Ay tutulması, inançlarımız, felsefelerimiz ve hayata bakış açımız ile ilgili bir perspektif değişikliğine gitmemiz gerektiğine işaret ediyor. Yay burcu doğum haritanızda hangi yaşam alanını etkiliyorsa, burada geçmişi geçmişte bırakıp veya geçmişi farklı bir gözle değerlendirip yola devam etmemiz gerekiyor. Bazı bitişler, sonuçlar, finaller ve bağ koparmaları söz konusu. 

Tutulmanın yöneticisi olan Jüpiter’in 14 Mayıs’ta Balık burcuna geçmesi inançlar ve maneviyat anlamında yükseldiğimize işaret ederken, tutulmaya zorlu bir açı yapıyor. Bu durum özellikle spiritüel alanda, tekamülümüzde kendimiz ile yüzleşerek geçmişe veda edeceğimizi gösteriyor. Buradaki bilgi birikimi ve derin donanım artık görevlerini tamamlamış vaziyette. İhtiyacımız olan ise bunu daha çok etrafa anlatmak, göstermek ve öğretmek olacak. 

Yay burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, günlük rutinimiz, çalışma hayatımız ve sağlığımızla ilgili konuları işaret ediyor. Bu tutulma her şeyden önce yüksek bilinç ve farkındalığımız açısından şifalandırıcı olacak.

Geçmişe veda etmek zor gibi görünse de, özgüvenimizi tazeleyerek yeni bir alan açmak ve bu yolda ilerlemek için bunu yapmak mecburiyetinde olduğumuzu hissedebiliriz. Sistem bizi bir şekilde bu terk edişe veya kurtuluşa götürebilir. Burada tek yapmamız gereken gerçeğe ve sadece gerçeğe odaklanıp seçimlerimizi buna göre yapmak.

AY TUTULMASI BİZİ NASIL ETKİLEYECEK?

Geçmiş deneyimleriniz, özellikle Yay burcunun doğum haritanızda düştüğü alanda sizi nasıl geleceğe bağlıyor? Ayağınıza eğer bir pranga takıyorsa, şimdi bundan kurtulmanın zamanı geldi. Beklentileri bir kenara bırakarak özellikle de 14 Aralık 2020’de gerçekleşen Güneş tutulmasını ve ondan sonra attığınız adımları dikkate alarak buradaki inançlarınızı sorgulamanızı talep ediyor. Bazılarınız için Yay burcundaki Kanlı Ay tutulması, Kasım 2019'dan bu yana atılan büyük adımların sonuçlarını da beraberinde getirecektir. Bu aynı zamanda salgının hızla yayılmasına da işaret eden, Çin'den başka ülkelere sıçramasına tanıklık ettiğimiz zaman dilimine de işaret etmekte. Bu dönemle birlikte, salgının yayılmasının engellenmesi üzerine yapılan çalışmaların da sonuçları alınmaya başlanabilir.

26 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Yay burcundaki Ay tutulması, etkisini Mayıs ortasından itibaren göstermeye başlayacak. Hemen arkasından 10 Haziran'da gerçekleşecek olan İkizler burcundaki Güneş Tutulması ise hepimize hayatında yepyeni bir sayfa açtıracak.

Bu tutulmada, geçmişe veda ederek, yeni bir geleceğe alan açtığınızı unutmayın. Geçmişle bağınız, gelecekte sadece geçmişi yaratacaktır.

Kaynak: Haber Global TV

Ay tutulması ne zaman burç yorumları Astroloji astroloji yorumları Zeynep Özyörük Astrolog Zeynep Özyörük