Bu akşam saat 22.00'de ne açıklama yapacağı merak ediliyor! Haluk Levent enkazdan çıkarılan 10 günlük bebeği paylaşıp...

Ahbap Haluk Levent
Bu akşam saat 22.00'de ne açıklama yapacağı merak ediliyor! Haluk Levent enkazdan çıkarılan 10 günlük bebeği paylaşıp...

Önceki gün "Yarın akşam 22.00'de önemli bir açıklama yapacağım" sözleriyle merak konusu olan şarkıcı Haluk Levent yeni bir paylaşım yaptı. Enkazdan çıkarılan 10 günlük bebekle kucağında poz veren Levent bebeğe verdiği ismi de sosyal medyadan duyurdu.

7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde yıkılan 11 ildeki depremzedelere yardım toplayan Ahbap Derneği kurucusu Haluk Levent önceki gün "Yarın akşam 22.00'de önemli bir açıklama yapacağım" açıklamasıyla dikkat çekti.

16 Şubat akşamı ne açıklama yapacağı merak edilen Haluk Levent, Twitter hesabından yaptığı son paylaşımıyla dikkat çekti. 

"ADINI 'MAVİ' KOYDUM"

Haluk Levent enkazdan çıkarılan 10 günlük bebeği paylaşarak, "10 günlük bebek. Enkazdan çıkarıldılar. Ahbap Çadır kentinde yanımızda kalıyorlar. 'Abi daha isim koymamıştık sen koy adını' dediler. Adını 'Mavi' koydum" dedi. 

Bu akşam saat 22.00'de ne açıklama yapacağı merak ediliyor! Haluk Levent enkazdan çıkarılan 10 günlük bebeği paylaşıp... - Resim : 1

HANDE ERÇEL KAYITSIZ KALAMADI

Haluk Levent’in, bebeğe Hande Erçel'in yeğeninin de adı olan "Mavi" adını vermesi üzerine ünlü oyuncudan yorum gecikmedi.

Hande Erçel, Haluk Levent’in paylaşımına şu yanıtı verdi:

“Uzun, sağlıklı, neşe dolu bir ömrün olsun Mavi!”

Kaynak: Haber Global TV

Haluk Levent AHBAP deprem twitter