Britney Spears'ın babasına açtığı davada yeni gelişme

Britney Spears'ın babasına açtığı davada yeni gelişme

Hayranlarının 'Britney'yi Özgür Bırakın' kampanyası yürüttüğü Britney Spears, geçen gün 12 yıldır üzerinde kontrol sahibi olan babasına karşı savaş açmış, vasi rolünü sonlandırmak için mahkemeye başvurmuştu. Ancak Spears'ın bu talebi reddedildi.

Britney Spears, 17 Ağustos tarihinde Los Angeles’taki California Yüksek Mahkemesi’ne avukatı aracılığıyla verdiği belgede, babası Jamie Spears’ın şahsi vasisi olarak dönmesine karşı çıktığını belirterek geçici vasisi Jodi Montgomaery’nin kalıcı vasi olarak yer almasını talep etmişti. Britney Spears’ın bu talebi mahkeme tarafından reddedildi.

Britney Spears'ın babasına açtığı davada yeni gelişme - Resim : 1

Şarkıcının ‘Britney’e Özgürlük’ hareketini başlatan hayranları 100 binin üzerinde imza topladı. Spears’ın hayranları tarafından hazırlanan dilekçede yer alan iddialar ise şu şekilde:

“Spears’ın babası araba sürmesine izin vermiyor, tüm aramaları ve mesajları izleniyor, oy vermesine, biriyle vakit geçirmesine veya parasını onay almadan harcamasına izin verilmiyor ve eğer kuralı ihlal ederse babası çocuklarını ondan uzaklaştırmakla tehdit ediyor.”

 

Kaynak: Haber Global TV

Jamie Spears Britney Spears