Britney Spears'ın avukatından açıklama: Babası, vasiliği bırakmak için 2 milyon dolar istiyor!

Magazin Haberleri
Britney Spears'ın avukatından açıklama: Babası, vasiliği bırakmak için 2 milyon dolar istiyor!

Şarkıcı Britney Spears'ın avukatı Mathew Rosengart, vasilik görevinden çekilmeyi kabul eden Jamie Spears'ın 2 milyon dolar talep ettiğini açıkladı.

13 yıldır şarkıcı Britney Spears'ın vasisi konumunda olan babası Jamie Spears, sonunda bu görevden vazgeçti. Ancak bu durum baba-kız arasında yeni bir gerginliğin başlamasına neden oldu.

"PARA İSTİYOR"

The Guardian'da yer alan habere göre; Britney Spears'ın avukatı Mathew Rosengart, mahkemeye sunduğu dilekçede baba Jamie Spears'ın 2007'den beri sürdürdüğü vasilikten çekilmek için 2 milyon dolar istediğini belirtti.

Britney Spears'ın avukatından açıklama: Babası, vasiliği bırakmak için 2 milyon dolar istiyor! - Resim : 1

"ÖDEMEYİ KABUL ETMEYECEĞİZ"

Rosengart, baba Spears'ın yıllardır kızından aldığı paraları da öne sürerek, bu parayı ödemeyi kabul etmeyeceklerini duyurdu.

Jamie Spears tarafından konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

"BABAM BENİM SARHOŞ HİSSETMEMİ İSTİYOR"

Spears, yıllar sonra ilk kez haziran ayında düzenlenen duruşmada konuşmuş ve babasının kontrolünün istismara döndüğünü ve sadece normal bir hayat istediğini söylemişti.

Spears uzaktan bağlantı ile katıldığı davada, babasının kendisine rahim ağzı araç takmasını isteyerek erkek arkadaşıyla evlenmesini veya bebek sahibi olmasını engellemek istediğini, onu psikiyatrik ilaçlara zorlamak ve sürekli olarak "sarhoş" hissetmesine neden olmakla suçlamıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Britney Spears Jamie Spears magazin haberleri