Britney Spears, eski sevgilisi Justin Timberlake'in şarkısıyla dans etti

Justin Timberlake ile 20 yıl önce ayrılan Britney Spears, Instagram'da bir video paylaştı. Spears, paylaşımına eski sevgilisini de etiketleyince sosyal medyada olay oldu.

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, karantina günlerini ağaçlar içinde evinde geçirirken, her gün sosyal medya hesabından paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Instagram'da yaklaşık 24 milyon takipçisi olan Spears, son paylaştığı videoyla olay yarattı. 20 yıl önce Justin Timberlake ile ayrılan Spears, Timberlake'in, "Filthy" adlı şarkısıyla dans etti.

Britney Spears, eski sevgilisi Justin Timberlake'in şarkısıyla dans etti - Resim : 1

Şarkıcı videosuna şu notu düştü:

"Bu da benim TikTok, Snapchat ya da bugünlerde kullandığınız cool uygulama hangisiyse versiyonum! Görebildiğiniz üzere gerçekten dans etmiyorum arkadaşlar, sadece çok sıkıldım. Not: 20 yıl önce dünyanın en büyük ayrılıklarından birini yaşadığımızı biliyorum ama bu adam bir dahi! Muhteşem şarkı JT! Sözüme kulak verin!"

Britney Spears, eski sevgilisi Justin Timberlake'in şarkısıyla dans etti - Resim : 2

Justin Timberlake ise Britney Spears'ın dans videosuna yorum yaparak hayranlarını heyecanlandırdı.

Çift, Britney'in Justin'i aldatmasından dolayı 2002'de ayrılmıştı. Justin, ayrılıktan sonra Britney'in bekaretini kendisinin aldığını söylemiş, Britney ise yıllarca ağır psikolojik sorunlar yaşamıştı.

Britney Spears Justin Timberlake