Britney Spears'den hayranlarını üzen karar: Müzik hayatına 10 yıl ara verecek

Britney Spears'den hayranlarını üzen karar: Müzik hayatına 10 yıl ara verecek

Britney Spears, psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle müzik hayatına ara verdiğini açıkladı. Kararıyla hayranlarını üzen şarkıcının sahnelere dönme zamanının 10 yıldan fazla olabileceği açıklandı.

Dünyaca ünlü yıldız Britney Spears, sahnelere ara verdiğini açıklamış, sahnelere tekrar ne zaman döneceği hakkında bilgi vermemişti.

Sağlık sorunlarına öncelik veren şarkıcı geçtiğimiz Şubat ayında Las Vegas'taki konserlerini iptal ederek, bir süre psikolojik destek almıştı. Hayranları, Britney'i tekrar sahnede görmek istese de, şarkıcıya yakın kaynaklar, sağlık sorunları nedeniyle sahneye dönebilecek durumda olmadığını belirtti.

Heat dergisine konuşan yakın çevresinden bir kaynak, “Britney sahne performanslarına uzun bir süre ara verme kararı aldı. Tabii ki bu çok zor bir karardı, çünkü sahnede olmayı ve hayranlarıyla bir arada olmayı seviyor, ama aynı zamanda bunun atması gereken bir adım olduğunu da biliyor” şeklinde bir açıklama yaptı.

'VASİ OLMADAN YAŞAMAK İSTİYOR'

Şarkıcıya yakın kaynaklar, "Britney, hayatının kontrolünü tekrar eline almak istiyor, kendine bakabilme kabiliyetini kanıtlayarak vasi olmadan yaşamak istiyor" ifadelerini kullandı.

HAYRANLARINA SESLENDİ: "UMARIM BENİ UNUTMADINIZ"

Britney Spears, geçen hafta hayranlarına, “Umarım beni unutmadınız” şeklinde seslenmişti. 

Spears, “Bu geçiş sürecini gerçekten istediğim şeye odaklanmak için yaşıyorum. Sekiz yaşından beri durmaksızın çalıştım. Bazen durmak ve düşünmek iyidir. Hepinizi özledim. Ben dünyanın en iyi hayranlarına sahibim” dedi.

Britney Spears müzik psikolojik rahatsızlık