Britney Spears annesine attığı mesajları paylaştı! "Beni öldürmeye çalıştığını hissediyorum"

Magazin Haberleri
Britney Spears annesine attığı mesajları paylaştı! "Beni öldürmeye çalıştığını hissediyorum"

Şarkıcı Britney Spears, 2019 yılında annesi, yakın arkadaşı ve avukatına attığı mesajların ekran görüntülerini yayınlayarak, geçirdiği zor günlerde kimseden cevap alamadığını iddia etti. Spears'ın arkadaşı ve annesinden yanıt gecikmezken, şarkıcı bir sonraki paylaşımında ateş püskürdü. İşte detaylar

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears'ın serveti ve tüm hayatı neredeyse 13 yıldır babası James Parnell Spears tarafından kontrol ediliyordu. Spears, daha önce uzun süredir aşk yaşadığı Sam Asghari ile evlenmesinin ve yeniden çocuk sahibi olmasının engellendiğini açıklamıştı.

Britney Spears annesine attığı mesajları paylaştı! "Beni öldürmeye çalıştığını hissediyorum" - Resim : 1

Mahkeme tarafından kızına vasilik yapması için atanan Jamie Spears, geçtiğimiz ağustos ayında bu görevden çekilmek için mahkemeye başvurmuştu. Aylar önce Los Angeles'ta görülen davada Britney Spears'ın vasiliğin sonlandırılması talebi, yargıç tarafından kabul görülmüştü. Baba Jamie Spears'ın vasiliği, 30 dakika süren kısa bir duruşmanın ardından resmen bitmişti.

"KANITINIZ OLUNCA BİRAZ FARKLI"

Britney Spears, son olarak 2019'da bir akıl sağlığı merkezine zorla yatırıldığını iddia edildikten sonra annesine, arkadaşına ve avukatına gönderdiği kısa mesajların ekran görüntülerini Instagram hesabından yayınladı; ancak üzerinden fazla zaman geçmeden gönderisini sildi. 40 yaşındaki popçu; "Kanıtınız oluınca biraz farklı" notuyla başladığı paylaşımında, sırasıyla ekran görüntülerini gösterdi.

Britney Spears annesine attığı mesajları paylaştı! "Beni öldürmeye çalıştığını hissediyorum" - Resim : 2

Şarkıcı, ilk ekran görüntüsünde annesi Lynne Spears'a "Bana ilacımın dozunu yükseltmek istediğini söyledi. Bu ilacın uyumama yardımcı olmak için verildiğini düşündüm, ama bipolar tedavisi içinmiş ve oldukça güçlü bir ilaç" diye yazdı. Bu mesajda Britney'nin bir doktordan mı yoksa koruyucusu olarak tıbbi bakımını kontrol eden babası Jamie Spears'tan mı bahsettiği belli değil.

Britney Spears annesine attığı mesajları paylaştı! "Beni öldürmeye çalıştığını hissediyorum" - Resim : 3

ANNESİNDEN YANIT ALAMADIĞINI İDDİA ETTİ

Spears'ın mesajı, şöyle devam etti:

“Kelimenin tam anlamıyla midemdeki tüm hastalıklı ilaçları hissediyorum. Yemin ederim beni öldürmeye çalıştığını hissediyorum.”

Ünlü isim, 67 yaşındaki annesi Lynne'in mesajlarına yanıt vermediğini, ancak merkezden ayrıldığında ondan haber aldığını iddia etti. Britney, "Bana 'Seni ziyaret etmeme ve sana sarılmama izin vermeliydin' dedi" ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLUK ARKADAŞINDAN YARDIM İSTEDİ

Spears'ın paylaştığı ikinci ekran görüntüsünde; "John Bell'in numarasına ihtiyacım var, müsait olduğunda" diye yazarak, çocukluk arkadaşı Jansen Fitzgerald'dan yeni avukat bulmasına yardım etmesini istediği görüldü.
Şarkıcı, daha sonra arkadaşına kendisine verilen ilaçlardan bahsederek, "İyi olacağımı söyleyeceğini hissediyorum ama yine de bunlar hiç mantıklı değil" ifadelerini kullandığı bir mesaj attı; ancak arkadaşından da cevap alamadığını söyledi.

"TELEFON NUMARAM ENGELLENDİ"

Ancak Fitzgerald, Instagram sayfasından paylaşım yaparak, Spears'a 'yanıt verdiği' konusunda ısrar etti ve o zamanlar vasliğini yapan babası Jamie tarafından mesajları izlenen Britney'nin telefonundan 'bazı mesajların silindiğini' iddia etti:

“Merkezden ayrıldığımda telefon numaram ondan engellendi ve bir daha hiç konuşmadık! Mümkün olan her yerden ona ulaşmaya çalıştım ama her seferinde başarısız oldum.”

Fitzgerald ayrıca, mesajlaşmanın kendi telefonundan aldığı ekran görüntüsünü paylaşarak, arkadaşı Britney Spears'a cevap verdiğini de kanıtladı.

"KENDİM İÇİN YAŞAMAK İSTİYORUM"

2019'a ait kısa mesajlarının son ekran görüntüsünde Britney, mahkeme tarafından atanan avukatı Samuel D. Ingham'a tesisten serbest bırakıldıktan sonra hayatında bazı değişiklikler yapmak istediğini bildirerek, "Bu iş bitince mahkemeye gitmekten ve tıbbi haklarımı almaktan bahsetmek istiyorum. Bu program bittiğinde çalışmak istemiyorum... Kendim için yaşamak ve maceralı bir hayatım olsun istiyorum" dedi.
Şarkıcı, Instagram gönderisini, kız kardeşi Jamie Lynn Spears'ın aynı zamanlarda gönderdiğini iddia ettiği bir mesajı paylaşarak tamamladı, ancak bunun ekran görüntüsünü eklemedi. Spears'ın söylediğine göre; 31 yaşındaki Jamie Lynn, "Gitmene izin vermeyecekler, neden savaşıyorsun ki?" diye yazdı.

ANNESİNDEN YANIT

Bunun ardından Spears'ın annesi Lynne ise; Fitzgerald'ın Instagram'daki yanıtını yeniden yayınlayarak, kendisinin de 'tüm konuşmalara sahip olduğunu' söyledi ve ekledi:

“Seni en çok sevenlerin sana ihanet ettiğini hissettiğin için üzgünüm! Sana gelmeme izin ver, seni seviyorum!”

Ancak ünlü ismin annesi, mesajlaşmaların kendisine ait olan ekran görüntülerini paylaşmadı.

ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Britney Spears, arkadaşının ve annesinin açıklamalarının ardından adeta ateş püskürerek, "Anne, sana gönderdiğim milyonlarca mesajın içinden bana cevap verdiğin tek seferin bu olduğunu da insanlara söyledin mi? Her şey planlanmıştı, ve sen neler olduğu hakkında hiçbir fikrin yokmuş gibi davrandın. Beni istismar ettin. Ve hala sevgi dolu anne rolü oynaman aklımı başımdan alıyor!" mesajını yazdı.
Sosyal medya hesabında 41.8 milyon takipçisi olan ünlü isme, çok sayıda destek mesajı yağdı.

Kaynak: Haber Global TV

Britney Spears Britney Spears annesi magazin