Bozkır Arslanı Celaleddin 5. Bölüm Full İzle

Bozkır Arslanı Celaleddin
Bozkır Arslanı Celaleddin 5. Bölüm Full İzle

Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin 5. bölümü ATV ekranlarında yayınlandı. Dizinin 18 Haziran Cuma tarihli 5. bölümü internete yüklendi. İşte Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin son bölümünü tek parça halinde izleyebileceğiniz link. Bozkır Arslanı Celaleddin 5. Bölüm İzle.

ATV ekranlarında Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin 5. bölümü 18 Haziran günü yayınlandı.

Bozkır Arslanı Celaleddin 5. Bölümde ne oldu?

Mihricihan'ın planıyla zehirli bir yılanın hedefine konan Kutlu Bike'ye yapılan saldırı Celaleddin'i çileden çıkarır. Celaleddin, Türkan Hatun'un tüm itirazlarına rağmen Kutlu Bike ile evlenmekte kararlı olduğunu açıklar. Bu haber Behram tarafından sevinçle karşılanır. Haşhaşiler, Kutlu Bike vasıtasıyla Celaleddin'i ortadan kaldırmak ve Cengiz Han'ın saldırısı öncesinde ülkeyi iyice zayıflatmak için şeytani bir plan kurar. Sultan Aleaddin, Moğol tehlikesine karşı ülkesini korumak için yeni bir ittifak ararken, Türkan Hatun saraydaki nüfuzunu artırmak üzere hamleler yapar.

Bozkır Arslanı Celaleddin 4. Bölümde ne olmuştu?

Moğollar ve Haşhaşilerin birlikte kurdukları tuzak işe yaramış, Türkan Hatun ve Sultan Alaeddin'in orduları karşı karşıya gelmiştir. Şehzade Celaleddin, savaşı başlamadan bitirmek için son bir hamle yapar ve kardeşi Uzlag Şah'a meseleyi teke tek dövüşle halletmeyi teklif eder. Celaleddin, krizi aşabilmek için kurduğu stratejiyi uygularken sürpriz bir sonuçla karşılaşır.

Harzemşahlar'ın içine düştüğü durumu yakından takip eden Cengiz Han ise yeni bir müttefik edinmek için harekete geçer ve Behram üzerinden Uzlag Şah'a teklif götürür. Türkan Hatun, saraydaki hain olduğunu düşündüğü Kutlu Bike'yi ortadan kaldırmak için ölümcül bir tuzak kurar. Başkentte yuvalanmış Haşhaşileri ortaya çıkarmak için çalışan Ak Şah ise büyük bir tehlikenin ortasına düşer.

DİZİNİN HİKAYESİ

‘Diriliş Ertuğrul’ ve ‘Kuruluş Osman’ dizilerinin yapımcısı Mehmet Bozdağ’ın yapımını ve proje tasarımını üstlendiği ‘Bozkır Arslanı Celaleddin’, yenilmez hükümdar Cengiz Han’ın ordularını üst üste mağlup edip Moğol ordularının yenilemeyeceği efsanesini yerle bir eden, “gerçek bir kahraman ve devlet adamı” Harzemşahlar Devleti’nin son lideri Celalettin Harzemşah’ın hayatını ve mücadelesini konu alıyor.

Dizinin hazırlık süreci 2 yıl sürerken, 300 kişilik sanat ve dekor ekibi; 300 dönüm arazi üzerine kurulu Avrupa’nın en büyük film platolarından biri olan Bozdağ Film Platosu’nda 13’üncü yüzyılın mekanlarını inşa etti. 

Oyuncu kadrosu:

Genel yönetmenliğini Metin Günay'ın, yönetmenliğini Kazakistanlı Nurgissa Almurat'ın yaptığı Türk-Özbek ortak yapımı 'Bozkır Arslanı Celaleddin’in başrolünü Emre Kıvılcım, Özbekistanlı Yulduz Radjova, Rano Shodiyeva, Rayxoun Ulesanova, Tohir Saidov, Saide Rametova, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu üstlendi. Dizinin kadrosunda Türkiye'den Cemal Hünal, Sezgin Erdemir, Ferhat Yılmaz, Kaan Yalçın gibi isimler de yer aldı.

BOZKIR ARSLANI CELALEDDİN 5. BÖLÜM İZLE

ATV'de 18 Haziran günü yayınlanan Bozkır Arslanı Celaleddin dizisin 5. bölümünü tek parça ve full olarak izleyebileceğiniz link. 

BOZKIR ARSLANI CELALEDDİN 5. BÖLÜM FRAGMANI

Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi dizi haberleri dizi izle dizi ATV dizileri atv izle atv Bozkır Arslanı Celaleddin son bölüm izle son yaz yeni bölüm izle