Bozkır Arslanı Celaleddin 3. Bölüm Full İzle

Bozkır Arslanı Celaleddin
Bozkır Arslanı Celaleddin 3. Bölüm Full İzle

Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin 3. bölümü ATV ekranlarında yayınlandı. Dizinin 4 Haziran Cuma tarihli 3. bölümü internete yüklendi. İşte Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin son bölümünü tek parça halinde izleyebileceğiniz link. Bozkır Arslanı Celaleddin 3. Bölüm İzle.

ATV ekranlarında Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin 3. bölümü 4 Haziran günü yayınlandı.

Bozkır Arslanı Celaleddin 3. Bölümde ne oldu?

Harzemşah sarayında iktidar mücadelesi sürerken, Sultan Aleaddin'in sağlığı iyice bozulmuştur. Celaleddin, Cengiz Han tehlikesine karşı devleti bir arada tutmaya uğraş verirken, Vezir Şemseddin saraya sızan casusu bulmak için araştırma yapmaya başlar. Cengiz Han'ın Harzemşahları sarayını karıştırıp potansiyel düşmanını zayıflatmak için ittifak yaptığı Hasan Sabbah taraftarı Sabbahiler, hedefine Türkan Hatun'u koyar.

Türkan Hatun itham edildiği suçlamaların ardından bir karar vermek zorunda kalır. Sultan Alaeddin'e sadık askerler ile Türkan Hatun'a bağlılığını bildiren Kıpçak komutanlar arasındaki dengeyi bulmaya çalışan Celaleddin ise yaklaşan savaşın yaratacağı yıkımın önüne geçmeye uğraşmaktadır.

Bozkır Arslanı Celaleddin 2. Bölümde ne olmuştu?

Bozkır Arslanı Celaleddin'in ikinci bölümünde, Harzemşah sarayında iktidar savaşları kızışırken, Celaleddin'in kurtardığı Kutlu Bike'nin Cengiz Han'ın ajanı olduğu ortaya çıkacak. Celâlettin'in saraya Kutlu Bike ile dönmesi herkeste endişe yaratır. Bu durumun Cengiz Han'a açıkça savaş ilanı olduğunu düşünen ve Celaleddin'in emrine karşı gelerek elçilik kafilesine katılmasına sinirlenen Sultan Aleaddin, Celaleddin'in zindana atılmasını emreder. Tüm bu gelişmeler sarayda derin çatlaklar oluştururken, Sultan Aleaddin ve Türkan Hatun komutanların kontrolü nedeniyle de karşı karşıya gelir. Cengiz Han'ın ajanı olan Kutlu Bike, ilk vazifesini yerine getirir. Kutlu Bike'nin hamlesi Türkan Hatun'u hiç istemediği bir çıkış yapmak zorunda bırakır.

DİZİNİN HİKAYESİ

‘Diriliş Ertuğrul’ ve ‘Kuruluş Osman’ dizilerinin yapımcısı Mehmet Bozdağ’ın yapımını ve proje tasarımını üstlendiği ‘Bozkır Arslanı Celaleddin’, yenilmez hükümdar Cengiz Han’ın ordularını üst üste mağlup edip Moğol ordularının yenilemeyeceği efsanesini yerle bir eden, “gerçek bir kahraman ve devlet adamı” Harzemşahlar Devleti’nin son lideri Celalettin Harzemşah’ın hayatını ve mücadelesini konu alıyor.

Dizinin hazırlık süreci 2 yıl sürerken, 300 kişilik sanat ve dekor ekibi; 300 dönüm arazi üzerine kurulu Avrupa’nın en büyük film platolarından biri olan Bozdağ Film Platosu’nda 13’üncü yüzyılın mekanlarını inşa etti. 

Oyuncu kadrosu:

Genel yönetmenliğini Metin Günay'ın, yönetmenliğini Kazakistanlı Nurgissa Almurat'ın yaptığı Türk-Özbek ortak yapımı 'Bozkır Arslanı Celaleddin’in başrolünü Emre Kıvılcım, Özbekistanlı Yulduz Radjova, Rano Shodiyeva, Rayxoun Ulesanova, Tohir Saidov, Saide Rametova, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu üstlendi. Dizinin kadrosunda Türkiye'den Cemal Hünal, Sezgin Erdemir, Ferhat Yılmaz, Kaan Yalçın gibi isimler de yer aldı.

BOZKIR ARSLANI CELALEDDİN 3. BÖLÜM İZLE

ATV'de 4 Haziran günü yayınlanan Bozkır Arslanı Celaleddin dizisin 3. bölümünü tek parça ve full olarak izleyebileceğiniz link. 

BOZKIR ARSLANI CELALEDDİN 3. BÖLÜM FRAGMANI

Bozkır Arslanı Celaledin 3. Bölüm Tek Parça Full İzle

Bozkır Arslanı Celaledin dizisi dizi haberleri dizi izle dizi ATV dizileri atv izle atv Bozkır Arslanı Celaledin son bölüm izle son yaz yeni bölüm izle