"Botoksum yok" demişti... Salma Hayek genç kalma sırrını açıkladı

Magazin Haberleri
"Botoksum yok" demişti... Salma Hayek genç kalma sırrını açıkladı

Yıllara meydan okuyan güzelliğiyle dikkat çeken Salma Hayek, "Hiç botoks yaptırmadım" diyerek, genç kalmak için uyguladığı yöntemi açıkladı.

Hollywood yıldızı Salma Hayek, katıldığı bir podcast yayınında genç kalma sırrını meditasyon ve frekans makineleri olarak açıkladı.

56 yaşındaki Oscar'lı yıldız, Kelly Ripa'nın "Let's Talk Off Camera" programında, güzellik rutinini anlatırken, hiç botoks yaptırmadığını söyledi.

"Garip bir meditasyon metodu geliştirdim ve geliştirmeye de devam ediyorum. Saatlerce yapabiliyorum çünkü böylece zamanı hissetmiyorsunuz ve çok eğlenceli" diyen Hayek, zihnini tamamen boşaltmasını sağlayan farklı bir meditasyon türü uyguladığını anlattı.

"Botoksum yok" demişti... Salma Hayek genç kalma sırrını açıkladı - Resim : 1

"Enerjiyi hissettiriyor. İçinizde hareket ediyor ve dans ediyor, çok değişik hisler sağlıyor" diyen Hayek, "Çok fazla frekans makinesi kullanıyorum ve bende başkalarından daha çok işe yarıyor. Bazen meditasyon yaptığımda, odadan çıkınca insanlar bana 'Aman Tanrım 20 yaşında görünüyorsun' diyorlar" ifadesini kullandı.

"Botoksum yok" demişti... Salma Hayek genç kalma sırrını açıkladı - Resim : 2

Radyo frekans ve mikro frekans makinelerini cildini sıkılaştırmak için kullandığını söyleyen ünlü oyuncu, bu sıkılaştırma seanslarının meditasyon alışkanlığıyla birleşince daha iyi sonuç verdiğine inandığını belirtti.

"Desperado" filminin yıldızı, "Meditasyon yapmadığımda sadece yüzüm ve her yerim aşağı düşmeye başlamıyor, aynı zamanda bel fıtığım, boynumdaki sorun, kalçamdaki sorun, ayak bileklerimdeki sorunlar da yeniden baş gösteriyor. Çökmeye başlıyorum" dedi.

61 yaşındaki Fransız iş insanı François-Henri Pinault ile evli olan iki çocuk annesi Hayek, eşinin, yaşlanma karşıtı meditasyona şüpheci yaklaştığını belirterek, "Kocam inanmıyor. 'Yoganı yaptın mı?" diyor bana. Adını bile söylemek istemiyor" şeklinde konuştu.

"Botoksum yok" demişti... Salma Hayek genç kalma sırrını açıkladı - Resim : 3

İspanyolca, İngilizce, Arapça ve Portekizce bilen, oyunculuk kariyerine Meksika'da, 1989 yapımı pembe dizi Teresa'daki başrolüyle başlayan Hayek, Hollywood dünyasına girdiği günden bu yana adından söz ettirmeyi başarıyor.

Gün Batımından Şafağa, Vahşi Vahşi Batı, Dogma, Frida gibi filmleriyle hafızalara kazınan, Frida performansıyla Oscar'a aday gösterilen ilk Meksikalı olan Hayek, yıllara meydan okuduğunu gösteren Instagram paylaşımlarıyla ilgi çekiyor.

Kaynak: Haber Global TV

Salma Hayek magazin magazin haberleri botoks