Bomba iddia: Şeyma Subaşı ile Kerim Sabancı aşk yaşıyor

Haber Merkezi
Magazin Haberleri Şeyma Subaşı
Bomba iddia: Şeyma Subaşı ile Kerim Sabancı aşk yaşıyor

Fenomen Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evlenmişti. Yalnızca 4 ay evli kalan çiftten Subaşı'nın adı birçok isimle anılsa da sonuncusu gündeme bomba gibi düştü. Şeyma Subaşı ile Kerim Sabancı'nın aşk yaşadığı konuşuluyor.

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evlenmişti. Yalnızca 4 ay evli kalan çiftten Subaşı'nın adı birçok isimle anılsa da sonuncusu gündeme bomba gibi düştü. Şeyma Subaşı'nın Kerim Sabancı ile aşk iddiası magazine damga vurdu.

Bomba iddia: Şeyma Subaşı ile Kerim Sabancı aşk yaşıyor - Resim : 1

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile uzun yıllar süren ilişkisini evlilikle taçlandırsa da bu evliliği kısa bir süre içinde bitiren Şeyma Subaşı, daha sonra Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile de evlenmiş ancak bu evlilik de beş ay sonra bitmişti.

Yakın zamanda bir markanın davetinde tanışan Şeyma Subaşı ile Kerim Sabancı ise birbirlerini sosyal medya üzerinden takibe aldı.

Hakan Sabancı-Şeyma Subaşı ilişkisini veto eden Arzu Sabancı'nın bu ilişki için ne diyeceği merak ediliyor. Söylemezsem Olmaz sunucularından Yağmur Çevik konuya ilişkin bombayı patlattı.

Bomba iddia: Şeyma Subaşı ile Kerim Sabancı aşk yaşıyor - Resim : 2

“ÇOK SAMİMİLER…”

Çevik canlı yayında, "Geçen günlerde Şeyma ile Kerim bir düğündeydi. Çok samimilermiş. Orada Kerim'in bakışları ve Şeyma'nın sürekli bir öpüşmesi varmış. Dudaktan dudağa değil ama yanaktan yanağa" dedi.