Bomba iddia: İbrahim Tatlıses’in Ayşegül Yıldız'a yaptıkları şoke etti: “Tokat, yumruk, tekme yiyorum çok alıştım”

Magazin Haberleri
Bomba iddia: İbrahim Tatlıses’in Ayşegül Yıldız'a yaptıkları şoke etti: “Tokat, yumruk, tekme yiyorum çok alıştım”

Ayşegül Yıldız ile İbrahim Tatlıses’in birlikte olduğu dönemlere dair şok etkisi yapan bir iddia gündeme geldi. Ayşegül Yıldız'ın İngilizce öğretmeni Ülkü Gözen Stewart'ın, ünlü ismin kendisine "İbrahim Tatlıses İki hafta bana vurmamışsa kendimi aptal gibi hissediyorum" dediğini öne sürdü.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in eski eşi, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında, Tatlıses ile ilişkisi hakkında konuşmuş, "İbrahim Bey ekranda yansıtıldığı gibi biri değil.

Çok kibar biri. Bir insanın geçmişinde yaptığı hatalar sebebiyle yargılanmasını doğru bulmuyorum. Özünde çok iyi bir insan. Eğer yansıtıldığı gibi biri olsa neden insanlar yıllarca onunla beraber olsun. Ben hiç şiddet görmedim" açıklaması ile dikkat çekmişti.

Bomba iddia: İbrahim Tatlıses’in Ayşegül Yıldız'a yaptıkları şoke etti: “Tokat, yumruk, tekme yiyorum çok alıştım” - Resim : 1

"2 HAFTA VURMAMIŞSA APTAL GİBİ HİSSEDİYORUM"

2003 senesinde İbrahim Tatlıses’in isteği üzerine Ayşegül Yıldız’a 2 sene İngilizce dersi veren Ülkü Gözen Stewart, Onur Akay Medya’ya konuştu. Tatlıses ve Yıldız’la ilgili magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamalar yapan Stewart, Ayşegül Yıldız'ın kendisine "İbrahim Tatlıses İki hafta bana vurmamışsa kendimi aptal gibi hissediyorum" dediğini ifade etti.

 

Kaynak: Haber Global TV

ibrahim tatlıses Ayşegül Yıldız magazin haberleri