Bomba iddia: Hadise, Galatasaray'ın yıldızıyla aşk yaşıyor!

Hadise Magazin Haberleri Galatasaray
Bomba iddia: Hadise, Galatasaray'ın yıldızıyla aşk yaşıyor!

Ünlü şarkıcı Hadise yine çok konuşalacak bir aşk iddiasıyla gündemde. Magazin kulislerinde konuşulanlara göre, Hadise, Mertens'in evinde tanıştığı Galatasaraylı Faslı yıldıza gönlünü kaptırdı. Hadise'nin yakın çevresine "Aynı dili konuşuyoruz, bu sefer bambaşkayız" dediği öne sürüldü.

Ünlü şarkıcı Hadise'nin Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Hadise, müzik kariyeri kadar özel hayatı ile de sık sık magazin gündeminde yer alıyor.

Sinan Akçıl ve Kaan Yıldırım gibi isimlerle aşk yaşayan Hadise daha sonra iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlamıştı. Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturan Hadise 5 ay süren evliliğin ardından boşanmıştı. Hadise hakkında ortaya atılan yeni bir iddia magazin dünyasında bomba etkisi yarattı.

Bomba iddia: Hadise, Galatasaray'ın yıldızıyla aşk yaşıyor! - Resim : 1

GALATASARAY'IN YILDIZI İLE AŞK MI YAŞIYOR?

İddiaya göre Hadise, Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech ile aşk yaşıyor. Hadise ile Ziyech'in, Dries Mertens'in evinde tanıştığı ve aşk yaşamaya başladığı iddia ediliyor. İddiaya göre Hadise'nin yakın çevresine "Aynı dili konuşuyoruz, bu sefer bambaşkayız" dediği konuşuluyor.

Dries Mertens'in eşi Kat Kerkhofs ile yakın arkadaş olan Hadise zaman zaman Galatasaray maçlarını tribünden takip ediyor.

Bomba iddia: Hadise, Galatasaray'ın yıldızıyla aşk yaşıyor! - Resim : 2

"BEN STALK YAPMAM HABERİN GELİR"

Hadise, 2022'nin nisan ayında Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturmuştu. Bir süre sonra evliliklerinde çatırdamalar olan çift, boşanma kararı almıştı. Ünlü çiftin saman alevi gibi olan 5 aylık evliliği, Beykoz Adliyesi'nde görülen davada tek celsede bitmişti.

O dönem Dinçerler'in, Hadise'nin özgürlüğünü kısıtlayıcı davranışlarda bulunduğu; hatta sahne kıyafetlerine dahi karıştığı iddia edilmişti.

Ayrılık sürecinde çok konuşulan ünlü çiftin yeniden barıştıkları iddia edildi. Mehmet Dinçerler ile 5 ay evli kaldıktan sonra boşanan Hadise, hakkında çıkan iddialarla ilgili açıklama yapmıştı.

Bomba iddia: Hadise, Galatasaray'ın yıldızıyla aşk yaşıyor! - Resim : 3

"ASLA MÜMKÜN DEĞİL"

Hadise'nin Mehmet Dinçerler ile bir araya gelmesinin asla mümkün olmadığı belirtildi. Son olarak ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

Ünlü şarkıcı bu kareyi "Ben stalk yapmam haberin gelir " notuyla paylaştı.

Kaynak: Haber Global TV