Bomba iddia! Aslı Enver ile Kerem Tunçeri yeniden görüşmeye başladı

Bomba iddia! Aslı Enver ile Kerem Tunçeri yeniden görüşmeye başladı

Oyuncu Aslı Enver, iddiaya göre Kerem Tunçeri ile rahat rahat görüşebilmek için Caddebostan'daki Sabiha Hanım Korusu'ndan ev tuttu. Haziran ayından beri birlikte olan çiftin görüntülenmemek için burada buluştuğu konuşuluyor.

Oyuncu Aslı Enver, geçen aylarda basketbolcu Kerem Tunçeri ile görüşmeye başlamıştı. Ancak Tunçeri'nin çapkınlık haberleri nedeniyle ilişki başlamadan bitmişti. Çift hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Bomba iddia! Aslı Enver ile Kerem Tunçeri yeniden görüşmeye başladı - Resim : 1

Hürriyet gazetesinden Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Mayıs ayında çıkan çapkınlık haberleri yüzünden yollarını ayıran ikili, Kerem Tunçeri’nin ısrarlı bir şekilde aşkının peşinden koşmasıyla Haziran ayında yeniden başlamış.

Bomba iddia! Aslı Enver ile Kerem Tunçeri yeniden görüşmeye başladı - Resim : 2

Ancak çapkınlık iddiaları yüzünden yıpranan Enver, yer aldığı dizinin de olumsuz etkilenmemesi için ilişkiyi gizli tutmaya karar vermiş. Güzel oyuncu, sevgilisiyle daha rahat bir şekilde görüşebilmek için Caddebostan’daki Sabiha Hanım Korusu’ndan 16 bin TL’ye ev tutmuş.

Bomba iddia! Aslı Enver ile Kerem Tunçeri yeniden görüşmeye başladı - Resim : 3

Daire, korunun içinde yer aldığından çift ilişkilerini rahat bir şekilde gözlerden uzak sürdürmeye devam ediyormuş.

Bomba iddia! Aslı Enver ile Kerem Tunçeri yeniden görüşmeye başladı - Resim : 4

Oyuncu Aslı Enver ve eski basketbolcu Kerem Tunçeri'yi, Fatih Terim'in kızı Merve Terim'in tanıştırdığı öğrenilmiş, Tunçeri'nin farklı kadınlara attığı mesajların ortaya çıkmasından sonra ilişkileri bitmişti.
 

Aslı Enver Kerem Tunceri Merve Terim caddebostan