Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi belli oldu

Dizi Haberleri
Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi belli oldu

Dijital yayın platformu Blu TV'nin iddialı dizisi Yeşilçam'da başrollerde yer alan Çağatay Ulusoy'un yeni dizisine dair detaylar ortaya çıktı.

Blu TV'de yayınlanan Yeşilçam dizisinde başrollerde yer alan Çağatay Ulusoy'un, yeni dizi projesi için görüşmeler yaptığı iddia edildi.

Milliyet'ten Sina Koloğlu bugünkü köşe yazında, ünlü oyuncunun yeni bir Netflix projesinde yer alacağını bellirtti. 

Ayrıca Koloğlu, Ulusoy'un, büyük beğeni toplayan ‘Black Mirror’ dizisine benzer üçleme bir yapımda yer alacağını paylaştı. 

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi belli oldu - Resim : 1

YEŞİLÇAM DİZİSİNİN KONUSU 

Yeşilçam dizisinde, 1960'lar Türkiye'sinin gölgesinde altın çağını yaşamaya başlayan Yeşilçam Sineması'ndaki bir yapımcının ayakta kalma hikayesi anlatılacak. Dizinin tam adı ise 'Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı olacak. Emel Sayın'ın 'Rüyalar Gerçek Olsa' şarkısının eşlik ettiği gösterişli tanıtım, izleyenleri 1960'lı yıllardaki bir Yeşilçam filmi galasına götürürken sunulacak görkemli ve nostaljik dünyanın kapılarını araladı.

YEŞİLÇAM DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Merakla beklenen dizinin başrolünde Çağatay Ulusoy yer alırken, ünlü oyuncuya Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş gibi usta ve başarılı isimler eşlik ediyor.

Kaynak: Haber Global TV

dizi haberleri Blu Tv dizileri Yeşilçam dizisi Çağatay Ulusoy Netflix