Bizi Ayıran Çizgi 3. Bölüm İzle

Dizi Haberleri
Bizi Ayıran Çizgi 3. Bölüm İzle

Gain'in yeni dizisi Bizi Ayıran Çizgi'nin 3.bölümü 1 Mayıs 2021 Cumartesi günü yayınlandı. İşte diziyi tek parça izleyebileceğiniz link. Bizi Ayıran Çizgi 3. Bölüm İzle

Bizi Ayıran Çizgi dizisinin 3. bölümü Gain platformunda yayınlandı.

+90 Film'in yapımcısı olduğu diziyi Soner Caner yönetiyor. 

GAİN’in yepyeni dizisi ‘Bizi Ayıran Çizgi’nin senaryosunu Tolga Afşin Kaya ve Murat Onur kaleme aldı.

Son dönemin dikkat çeken yetenekli oyuncuları Ozan Dolunay ve Hazal Subaşı’nın başrollerini paylaştığı ‘Bizi Ayıran Çizgi’ 24 Nisan'dan itibaren GAİN’de. 

Bizi Ayıran Çizgi  2. Bölümde ne oldu?

Sinem’in iç sıkıntısı, Sinan’ın bitmeyen çabası, sevginin dinmeyen yası… Sevginin acısı yokluğuna yeğ midir?

Dizinin konusu:

İki sevgili olan Sinan ve Sinem’in hikayesini anlatan ‘Bizi Ayıran Çizgi’de Sinem, İstanbul’da yaşanan bir terör saldırısı sonucu hayatını kaybeder. Sinem’in ölüm haberini almasıyla birlikte günden güne hayatla ve gerçekle bağı kopmaya başlayan Sinan, Sinem ile kendisini ayıran çizgiye geri dönmeli ve Sinem'i kurtarmalıdır.

BİZİ AYIRAN ÇİZGİ 3. BÖLÜM İZLE

Gain'de yayınlanan Bizi Ayıran Çizgi dizisinin 3. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link. Gain paralı bir platformdur ve dizileri izleyebilmek için abonelik gerektirir.

Gain Bizi Ayıran Çizgi izle bizi ayıran çizgi dizisi dijital diziler dizi haberleri dizi izle gain izle ex aşkım izle Bizi Ayıran Çizgi son bölüm izle Bizi Ayıran Çizgi yeni bölüm izle gain dizileri