Biyonik ele kavuştu, Haluk Levent ile birlikte konser verdi

Ünlü sanatçı Haluk Levent, doğuştan sol eli olmayan12 yaşındaki Nuriye Gürel'in hayalini gerçekleştirdi.

Gittiği müzik kursundaki öğretmeninin yaptığı aparat ile gitar çalan 12 yaşındaki Nuriye Gürel, Haluk Levent’in kurucusu olduğu Anadolu Halk ve Barış Platformu'nun (AHBAP) başlattığı kampanya sayesinde biyonik el protezine kavuştu.

Denizli'de konser veren Haluk Levent'e sahnede eşlik eden Nuriye, şarkıcının 'Yollarda bulurum seni' parçasını gitarı ile çaldı.

"HALUK LEVENT HAYALLERİMİ GERÇEKLEŞTİRDİĞİ İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde yaşayan 12 yaşındaki Nuriye, "Haluk Levent, iki büyük hayalimi gerçekleştirmemi sağladı. Sesimi duyarak kampanya düzenledi. Biyonik el protezime kavuşmama yardımcı oldu. Bugün konsere geldim ve onunla birlikte gitar çaldım. Konser hayalim de gerçekleşmiş oldu. Çok mutluyum Ahbap derneğine de çok teşekkür ederim" dedi.

Biyonik ele kavuştu, Haluk Levent ile birlikte konser verdi - Resim : 1

NURİYE'NİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU

Haluk Levent ise şarkının ardından şunları söyledi:

"Nuriye ile birlikte güzel bir hatıramız olmuş oldu. Benimle birlikte konserde gitar çalmak istiyordu, onu bugün burada gerçekleştirdik. Nuriye hayaline kavuştu ve bizler bunun mutluluğunu onunla birlikte yaşıyoruz" dedi.

Haluk Levent konser devamın ise 'Elfida' şarkısının bitirmesinin ardından sahne önünde oturan görme engelli bir kız ile birlikte 'Beni biraz anlasana' şarkısını güzel sesi birlikte beraber söylediler. Konsere gelen seyirciler ile ayağa kalkarak alkışladılar. Haluk Levent konserde sahnede kalmak yerine seyircilerinin ve sevenlerinin arasında hep birlikte şarkı söyledi. Konser ise 'İzmir Marşı' ile sona erdi. İHA

Haluk Levent Denizli konser