Birce Akalay'ın paylaşımı 'çıplaklık ve cinsellik nedeniyle' kaldırıldı! Rest çekti yeniden paylaştı

Birce Akalay'ın paylaşımı 'çıplaklık ve cinsellik nedeniyle' kaldırıldı! Rest çekti yeniden paylaştı

Birce Akalay, sosyal medya hesabından gölde yüzen ve oluşturdukları daire ile objektife poz veren kızların bulunduğu bir paylaşım yaptı. Oyuncunun paylaşımı Instagram'ın çıplaklık ve cinsellik filtresine takıldı.

Instagram hesabını aktif olarak kullanan ve yaptığı paylaşımlarda gündeme dair göndermelerde bulunmayı da ihmal etmeyen Birce Akalay’ın, Dünya Kadınlar Günü hakkında paylaşımda bulunmak adına kullandığı fotoğraf çıplaklık ve cinsellik filtresine takıldı. Akalay, Instgaram'a 'Teşekkürler' notuyla tepki gösterdi.

Birce Akalay'ın paylaşımı 'çıplaklık ve cinsellik nedeniyle' kaldırıldı! Rest çekti yeniden paylaştı - Resim : 1

AYNI KAREYİ BİR KEZ DAHA PAYLAŞTI

Instagram hesabının bu hareketini anlam veremeyen Birce Akalay, aynı fotoğrafı bir kere daha paylaşarak şu notu düştü: "Kadınları öldürmeyin. Tecavüz ve taciz etmeyin. Vurmayın, sövmeyin, haklarını gasp etmeyin, ötekileştirmeyin, istediğiniz şekillere sokmaya, seslerini kısmaya, varlıklarını, kimliklerini, amaçlarını, hayallerini yok etmeye çalışmayın, içlerindeki çocuğu aşağılamayın, bedenlerini metalaştırmayın, kategorize etmeyin yeter! Yoksa bize her gün Kadınlar Günü."

Birce Akalay'ın paylaşımı 'çıplaklık ve cinsellik nedeniyle' kaldırıldı! Rest çekti yeniden paylaştı - Resim : 2

Akalay'ın paylaşımının 'çıplaklık ve cinsellik kuralları' gereği kaldırılmasına anlam veremeyen ve tepki gösteren isimler arasında oyuncunun ünlü arkadaşları da katıldı.

Birce Akalay Dünya Kadınlar Günü instagram