Bircan Bali Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı, Seren Serengil'den yorum gecikmedi: "Yıldız olan benim"

Magazin Haberleri
Bircan Bali Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı, Seren Serengil'den yorum gecikmedi: "Yıldız olan benim"

Bircan Bali, Pınar Eliçe ve Ebru Şancı magazin programı 'Söylemezsem Olmaz'ın yorumculuğunu bıraktılar. Programdan olaylı bir şekilde ayrılan Seren Serengil, bu ayrılıkların ardından imalı bir paylaşımda bulundu.

Pınar Eliçe, Bircan Bali ile Ebru Şancı yorumcu kadrosunda yer aldıkları Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldılar. Daha önce Söylemezsem Olmaz'dan olaylı bir şekilde ayrılan Seren Serengil ise, ünlü sunucuların vedasının ardından "Benden sonrası tufan" şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Bircan Bali, Instagram hesabından yaptığı veda paylaşımında "Değerli takipçilerim ve seyircilerim 8. sezonu bitirdiğim Söylemezsem Olmaz programında bu yıl yer almayacağımı belirtmek isterim. Magazin programları için misyonumu tamamladığımı düşünüyorum TV hayatıma yeni renklerle devam etmeyi istiyorum hepinize sonsuz teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Seren Serengil ise yaptığı paylaşımda, "Benden sonrası tufan. Benim ışığım herkesi aydınlatır. Bir süre sonra. Sanırlar ki o ışık kendilerinin sürer gider öyle. Bilmezler o ışığın kendileriyle ilgili olmadığını. Ta ki karanlıkta kalana gerçeklerini görünceye kadar. Eş olsun, arkadaş olsun, iş olsun, ne olursa olsun bu kural hiç değişmedi. Bense hep parlıyorum çünkü yıldız olan benim. Üzgünüm" göndermesinde bulundu.

Kaynak: Haber Global TV

Söylemezsem Olmaz Bircan Bali Seren Serengil instagram magazin haberleri