Melike İpek Yalova ile Altuğ Gültan arasında boşanma krizi

Melike İpek Yalova ile Altuğ Gültan arasında boşanma krizi

2019'da nikah masasına oturan oyuncu Melike İpek Yalova ile yapımcı eşi Altuğ Gültan'ın arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Yalova'nın boşanmak istediği, eşinin ise buna sıcak bakmadığı iddia ediliyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan güzel oyuncu Melike İpek Yalova, 7 yıl aşk yaşadığı yapımcı Altuğ Gültan ile Eylül 2019’da İzmir’de düzenlenen törenle evlenmişti. Rol aldığı dizinin çekimleri nedeniyle uzun bir süredir Adana’da bunulan Melike İpek Yalova’nın boşanma kararı aldığı iddia edildi.

EŞİ BOŞANMAK İSTEMİYOR

Hürriyet'te yer alan habere göre; Melike İpek Yalova’nın, aldığı boşanma kararını eşi Altuğ Gültan’a ilettiği öğrenildi. Karar üzerine şoke olan Gültan’ın ise ayrılmak istemediği gelen iddialar arasında yer alıyor.

Melike İpek Yalova ile Altuğ Gültan arasında boşanma krizi - Resim : 1

MELİKE İPEK YALOVA KİMDİR?

29 Nisan 1984 yılında doğan Melike İpek Yalova, Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur. Yalova, İtalya'da Roma La Sapienza Üniversitesi'nde Uluslararası Politikalar ve Kriz Yönetimi eğitimi de almıştır. Eski Devlet Bakanı Yüksel Yalova'nın kızıdır. 

Muhteşem Yüzyıl dizisiyle oyunculuk kariyerine adım atan oyuncu;  Karadayı, Hayat Şarkısı, Çember ve İnsanlık Suçu dizilerinde rol almıştır.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Müjgan karakterini canlandıran Melike İpek Yalova, 1.57 metre boyunda, 50 kilo ve Boğa burcudur.

Melike İpek Yalova Altuğ Gültan magazin haberleri Bir Zamanlar Çukurova Melike İpek Yalova kimdir