Bir Yeraltı Sitcom'u 4. Bölüm İzle

Dizi Haberleri
Bir Yeraltı Sitcom'u 4. Bölüm İzle

Hasan Can Kaya'nın başrolünü oynadığı Bir Yeraltı Sitcom'u dizisinin 4. Bölümü 9 Nisan 2021 Cuma günü Exxen'de yayınlandı. İşte Bir Yer Altı Sitcom'u dizisinin 4. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. Bir Yeraltı Sitcom'u 4. Bölüm İzle.

Hasan Can Kaya, Günay Karacaoğlu, Tuna Orhan ve Ezgi Gör'ün başrollerini paylaştığı Bir Yeraltı Sitcom'u dizisinin 4. Bölümü Exxen platformunda yayınlandı.  Dizinin yeni bölümleri her cuma yayınlanacak. 

Aralarında 1 Erkek 1 Kadın'ın da bulunduğu birçok projede senaristlik yaptıktan sonra ilk kişisel projesi Konuşanlar adlı orijinal talk show konsepti ile dikkat çeken senarist/komedyen Hasan Can Kaya'nın yeni dizisi Bir Yeraltı Sit-Com'unun yapımcılığını Hap Yapım üstlendi.

Yönetmenliğini ise Sultan San ve Nezih Helvacıoğlu yapıyor. Başrollerini Hasan Can Kaya, Günay Karacaoğlu, Tuna Orhan ve Ezgi Gör’ün paylaştığı Bir Yeraltı Sit-com’u’, İstanbul’un Güngören semtinde yaşayan dar gelirli YAYA ailesinin hikâyesini anlatıyor.

Konusu:

İstanbul’un Güngören semtinde dar gelirli ailesiyle yaşayan ve günün birinde komedyen olmak isteyen Hasan Can Kaya’nın hayalleriyle, hayatın gerçekleri birbirine karışıyor. Bir Yeraltı Sit-com'u yeni bölümleriyle her Cuma EXXEN'de.

BİR YERALTI SİTCOM'U 4. BÖLÜM İZLE

Bir Yeraltı Sitcom'u dizisinin 4. bölümünü tek parça halinde izleyebileceğiniz link.

BİR YERALTI SİTCOM'U 4. BÖLÜM FRAGMANI

Exxen Bir Yeraltı Sitcom'u izle Bir Yeraltı Sitcom'u dizisi dijital diziler dizi haberleri dizi izle exxen izle bedava dizi izle şifresiz dizi izle exxen dizileri tek parça full dizi izle Hasan Can Kaya