Binnur Kaya 'Yalı Çapkını' setinde! İşte ilk kare...

Yalı Çapkını Dizi Haberleri
Binnur Kaya 'Yalı Çapkını' setinde! İşte ilk kare...

Başrolünde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını dizisinin oyuncu kadrosuna usta oyuncu Binnur Kaya dahil oldu. Ünlü oyuncu Yalı Çapkını'nın ikinci sezon çekimlerinde yerini aldı.

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını sete çıktı. Setten görüntüler dizinin sosyal medya hesabından paylaşılırken, son olarak dizide Halis Ağa'nın kızı Nükhet'i canlandıracak olan Binnur Kaya'dan ilk kare geldi.

Binnur Kaya 'Yalı Çapkını' setinde! İşte ilk kare... - Resim : 1

YALI ÇAPKINI'NA YENİ OYUNCULAR

Yalı Çapkını'nın yeni sezonuna Halis Ağa'nın kızı olarak usta oyuncu Binnur Kaya dahil oldu. Nükhet, Londra'dan oğluyla (Taro Emir) İstanbul'a döndü. Setten ilk fotoğrafını paylaşan oyuncu yeni imajıyla beğeni topladı.

Binnur Kaya 'Yalı Çapkını' setinde! İşte ilk kare... - Resim : 2

YALI ÇAPKINI DİZİSİNDE AYRILIK RÜZGARI

Yalı Çapkını dizisine bu sezon yeni isimler dahil olurken, birçok oyuncu da diziden ayrıldı. Yalı Çapkını dizisi yeni sezona peş peşe yaşadığı ayrılıklarla girecek. Dizideki Pelo karakteri Buçe Buse Kahraman ve annesi rolündeki Toprak Sağlam diziden ayrılırken, diziye sonradan dahil olan Saffet ve Tarık karakterleri de diziden ayrıldı.

YALI ÇAPKINI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan ‘Yalı Çapkını’nı bu sezon Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay kaleme alıyor. Dizinin 15 Eylül’de seyirci karşısına çıkması planlanıyor.

YALI ÇAPKINI YENİ SEZON İLK TANITIM

Kaynak: Haber Global TV

Binnur Kaya Yalı Çapkını magazin haberleri Yalı Çapkını ikinci sezon dizi haberleri