Binbir Gece'nin 'Ali Kemal'i Ergün Demir'in her şeyi bırakıp köye yerleşti

Magazin Haberleri
Binbir Gece'nin 'Ali Kemal'i Ergün Demir'in her şeyi bırakıp köye yerleşti

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in başrolünde olduğu 'Binbir Gece' adlı dizide canlandırdığı 'Ali Kemal' karakteriyle adını duyuran Ergün Demir, şimdi bambaşka bir hayat yaşıyor. İstanbul'dan kaçan 52 yaşındaki oyuncu, Giresun'a bağlı Tepeköy'de doğayla iç içe bir hayatı tercih etti.

2006-2009 yılları arasında ekrana gelen 'Binbir Gece' adlı dizide 'Ali Kemal' karakterine hayat veren Ergün Demir, İstanbul'un karmaşasından kaçan isimler arasında yer alıyor. Demir, bir süredir memleketi Giresun'a bağlı Tepeköy'de yaşıyor.

Ergün Demir bundan önce 2015 - 2018 yılları arasında Arjantin'de yaşamış orada ünlenmiş ve tiyatro oyunu yapmıştı.

Binbir Gece'nin 'Ali Kemal'i Ergün Demir'in her şeyi bırakıp köye yerleşti - Resim : 1

Ergün Demir Arjantin ve İstanbul'da istediği düzeni yakalayamayınca Giresun'a gitti. 52 yaşındaki oyuncu, doğayla iç içe bir yaşam sürdürüyor. Ağustos - Eylül döneminde fındıkla uğraşan Demir, şimdilerde ise sebze meyve üretiyor.

"TOPRAK YALAN SÖYLEMEZ"

O anları sosyal medya hesabından da yayınlayan oyuncu, bu karesini "Toprak yalan söylemez, hile bilmez" notuyla paylaştı.

Binbir Gece'nin 'Ali Kemal'i Ergün Demir'in her şeyi bırakıp köye yerleşti - Resim : 2

Ergün Demir bir paylaşımında da "Gören hep şu soruyu soruyor: Film çekmek mı fındık toplamak mı zor? Allah bu mahsul için tüm yıl boyunca eziyet dolu emek veren tüm kardeşlerime güç kuvvet versin" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Halit Ergenç Bergüzar Korel Giresun