Billur Kalkavan'dan yıllar sonra gelen 'taciz' itirafı: 'Teneffüse çıkmaya korkuyordum'

Magazin Haberleri
Billur Kalkavan'dan yıllar sonra gelen 'taciz' itirafı: 'Teneffüse çıkmaya korkuyordum'

Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan 'Dur bi Dinle' programının son konuğu ünlü oyuncu Billur Kalkavan oldu. Armatör bir babanın kızı olarak dünyaya gelen Billur Kalkavan, çocukluk yıllarını ve ailesini anlattı.

Dur bi Dinle’nin konuğu olan Billur Kalkavan samimi açıklamalarıyla dikkat çekti.

Billur Kalkavan'dan yıllar sonra gelen 'taciz' itirafı: 'Teneffüse çıkmaya korkuyordum' - Resim : 1

Billur Kalkavan'ın açıklamalarından satırbaşları…

"Benim babam sofra kurallarına inanılmaz önem veren bir adamdı. Hayatımda bu kadar sofraya dikkat eden bir adam görmedim. Mesela 'baba ben sınıfta kaldım' desem 'seneye geçersin' derdi.

Ama kolunu sofraya koyduğum zaman kızardı. Sofraya oturmadan önce tıraş olup gelirdi. Ev için dikilmiş özel kıyafetlerini giyerdi."

Bu kadar sert kuralları başka hiçbir arkadaşımın evinde görmedim. İyi ki de yapmış!

Çünkü ben hayatta öğrendiğim birçok şeyi o sofrada öğrenmişim şimdi anlıyorum, muhabbet ederdik çünkü… "

"Oxford Felsefe mezunuydu. Babam konuşmasın da kim konuşsun? Ben sanattan, edebiyata birçok şeyi babamdan öğrendim. Ayaklı kütüphane gibiydi…"

Billur Kalkavan'dan yıllar sonra gelen 'taciz' itirafı: 'Teneffüse çıkmaya korkuyordum' - Resim : 2

"SINIFTA KALDIM BABAM BİR ŞEY DEMEDİ"

"Liseye giderken sınıfta kaldım, babam bir şey demedi. Amerika'ya gittim orada bitirdim. Çünkü sevmiyordum okula gitmeyi.

"HEP ÜNLÜYMÜŞÜM BEN"

Okul hayatından konu açılınca bir itirafta bulunan sanatçı, "Hocalarla anlaşamıyorduk. Saçların boya diye kafamı karıştırıyorlardı. Ya çok tacize uğradım okulda öğrenciler tarafından fiziksel, sözsel her türlü tacize uğradım" açıklamasıyla şaşırttı.

Billur Kalkavan'dan yıllar sonra gelen 'taciz' itirafı: 'Teneffüse çıkmaya korkuyordum' - Resim : 3

"ZENGİN ÇOCUĞU OLMAK ZOR BİR ŞEY"

“Bizim ailenin zenginliği dedemden gelir. Babama ‘armatör’ diyorlar ama asıl armatör dedemdir. Dedem 1990’da gelmiş İstanbul’a, Fatih’e yerleşmiş sonra Beylerbeyi’ndeki o yalıyı almış. Hatta babam derdi ki '16 bin liraya almış' şimdi herhalde yüzlerce milyon dolar ediyor. Ailede okuyan tek adam babam… “

"Kendi gibi arkadaşları vardı, hayatı seven adamlardı. Zengin çocuğu olmak zor bir şey, hırs olmuyor insanda. Bende de hırs yoktur, ‘olmuyorsa olmaz’ işim olursa yaparım olmazsa da umursamam.

KADINLARA SESLENDİ

Ev temizliğini çok sevdiğini söyleyen Kalkavan eve ayda bir yardımcı çağırdığını söyledi. Temizliğe gelen yardımcı gitsin diye dua eden Billur Kalkavan açıklamasında "Öyle aşırı titiz değilim. Kadınlar özellikle Türk kadını temizlik yapmak için doğmuyor ama hep bunu anlatır kadınlar. Öyle dolma sardım böyle temizlik yaptım. Biraz da seksinizi anlatın derim ben. Aynı öneme sahip" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

magazin haberleri