Bihter Ziyagil'in 11. ölüm yıl dönümü sosyal medyaya damga vurdu

Bihter Ziyagil'in 11. ölüm yıl dönümü sosyal medyaya damga vurdu

Bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinin ana karakteri Bihter Ziyagil, ölümünün 11'inci yıl dönümünde Twitter'da sevenleri tarafından anılıyor. Fenomen dizinin hafızalara kazınan final sahnesi diziseverler tarafından paylaşılıyor.

Tüm zamanların en çok izlenen dizilerinden "Aşk-ı Memnu, 2010 yılında ekranlara veda etmiş olsa da adından söz ettirmeye devam ediyor. 

Halid Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden uyarlanan dizinin tekrarları günümüzde de reytinglerde ilk sıralarda yer almayı başarıyor. Fenomen dizinin güçlü hikayesi kadar ana karakterleri de unutulmuyor. 

BU YIL DA UNUTULMADI

İki sezon devam eden ve 79 bölüm süren Aşkı Memnu dizisinin final bölümünde ünlü oyuncu Beren Saat'in canlandırdığı Bihter Ziyagil karakteri, acı bir şekilde ölmüştü.

Bihter Ziyagil karakteri bu yıl da ölüm yıldönümünde unutulmadı.

24 Haziran 2010'da final yapan dizideki Bihter Ziyagil karakteri, Twitter'da TT oldu. Sosyal medya kullanıcıları Bihter Ziyagil karakterinin ölümünün 11. yıl dönümünde binlerce paylaşım yaptı. İşte o paylaşımlardan öne çıkanlar...

Bihter Ziyagil'in 11. ölüm yıl dönümü sosyal medyaya damga vurdu - Resim : 1

Bihter Ziyagil'in 11. ölüm yıl dönümü sosyal medyaya damga vurdu - Resim : 2

Bihter Ziyagil'in 11. ölüm yıl dönümü sosyal medyaya damga vurdu - Resim : 3

Bihter Ziyagil'in 11. ölüm yıl dönümü sosyal medyaya damga vurdu - Resim : 4

Bihter Ziyagil'in 11. ölüm yıl dönümü sosyal medyaya damga vurdu - Resim : 5

Bihter Ziyagil'in 11. ölüm yıl dönümü sosyal medyaya damga vurdu - Resim : 6

BİHTER’İN HAZİN HİKAYESİ 

Babasının ölümünden annesini sorumlu tutan Bihter, ona kin duymaktadır. Annesini mutsuz etmek için zekasını ve güzelliğini kullanmaktan çekinmez.

Ancak yalnızlık ve hüzün içinde Adnan Bey'le karşılaştığında, onun güvenli elini tutar ve yeni hayatına doğru yürümeye başlar. Bu yolda Adnan Bey'in uzaktan yeğeni Behlül Haznedar ile tutkulu bir ilişki yaşar.

Bihter, sevgilisi Behlül Haznedar'ın, farklı biri ile evlenmesine katlanamaz ve farklı sebepler ile de beraber intihar eder.

Kaynak: Haber Global TV

Bihter Ziyagil aşk-ı memnu dizisi sosyal medya