Beyin ameliyatı geçirmişti! İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı'dan haber var

Magazin Haberleri
Beyin ameliyatı geçirmişti! İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı'dan haber var

İbrahim Tatlıses'in büyük olan Ahmet Tatlı, geçtiğimiz hafta beyin tümörü nedeniyle ameliyat oldu. 6 saat süren bir operasyon geçiren Tatlı sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Tatlı'dan dünyaya gelen büyük oğlu Ahmet Tatlı, geçtiğimiz günlerde zor bir beyin ameliyatı geçirdi. Baş ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede beyninde tümör olduğu tespit edilen Tatlıses, apar topar ameliyata alındı.

"BEYİN TÜMÖRÜ NEDENİYLE RİSKLİ BİR AMELİYAT GEÇİRDİM"

6 saat süren bir operasyon geçiren Ahmet Tatlı, Instagram hesabından bir paylaşım yaptı.

Beyin ameliyatı geçirmişti! İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı'dan haber var - Resim : 1

"İYİLEŞMEYE ÇABALIYORUM"

Yaşadıklarından bahseden Tatlı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Aylardır süren ve bitmek bilmeyen baş ağrım ile seyreden görme problemimin ardından yapılan tetkikler sonucu beyin tümörü sebebiyle ve doktorlarımızın kararıyla geçen hafta riskli bir ameliyat geçirdim. Önce Allah'ın, sonra kıymetli doktorlarımızın sayesinde 6 saat süren operasyon başarıyla sonuçlandı, var olan tümör alındı ve doktorlarım tarafından kötü bir sonuç düşünülmese de, biyopsiye gönderildi. Şimdi sonucu bekliyor hem ameliyat sonrası hem de akabinde yaşadığım soğuk algınlığı yüzünden iyileşmeye çabalıyorum."

Beyin ameliyatı geçirmişti! İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı'dan haber var - Resim : 2

İbrahim Tatlıses'in 7 çocuğundan biri olan Ahmet Tatlı, bir dönem ünlü şarkıcı Ceylan ile nikah masasına oturdu ancak ikilinin evliliği uzun sürdü.

Kaynak: Haber Global TV

Ahmet Tatlı ibrahim tatlıses magazin magazin haberleri