Beyaz'dan Acun Ilıcalı'ya gönderme: Benimle röportaj yaptığın günleri hatırla!

O Ses Türkiye'nin 14'üncü bölümünde, Acun Ilıcalı ve Beyaz arasında geçen diyalog tüm izleyiciyi güldürdü.

O Ses Türkiye yarışmasının dün akşam ekranlara taşınan bölümünde, programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı ile jüri üyesi Beyaz arasında geçen diyalog herkesi kahkahaya boğdu.

Murat Boz'un övgüyle bahsettiği bir yarışmacıya şarkıyı tekrar söyletmek isteyen Acun Ilıcalı, Beyaz ile esprili bir polemiğe girdi. Kendisine söz verilmeden Acun Ilıcalı'nın, yarışmacıya şarkı söyletmek istemesine bozulan Beyaz, "Hep eziklenelim, hep eziklenelim" yorumunda bulundu. 

"SEN DAHA DÜNKÜ JÜRİSİN"

Beyaz'dan hiç beklemediği bir tepki alan Acun Ilıcalı, "Bir şey söyleyeceğim. Gerçekten Türk televizyonunun tartışılmaz en büyüklerinden birisisin. Ama, üzülerek söylüyorum Murat Boz neredeyse 10 senelik jüri, sen ise daha dünkü jürisin" deyince işler kızıştı. 

STÜDYO KAHKAHAYA BOĞULDU

Bu sözlerin ardından stüdyoda sessizlik hakim olurken Acun Ilıcalı'ya bomba bir yanıt geldi. Beyaz, Ilıcalı'ya dönerek, "Benimle röportaj yaptığın günleri hatırlatırım" deyince stüdyo kahkahaya boğuldu. Bu eğlenceli diyaloğun üzerine yarışmacı, şarkısını seslendirmeye devam etti.

O Ses Türkiye Acun Ilıcalı Beyaz