Beverly Hills 90210'un Donna'sı Tori Spelling'i kimse tanıyamadı!

Magazin Haberleri
Beverly Hills 90210'un Donna'sı Tori Spelling'i kimse tanıyamadı!

Beverly Hills 90210 dizisinde canlandırdığı Donna Martin karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Tori Spelling tanınmaz hale geldi ama olumlu anlamda.

Oldukça zengin bir ailenin kızı olmasına rağmen multimilyoner babası televizyoncu Aaron Spelling'in sadece 800 bin dolar miras bıraktığı ünlü oyuncu Beverly Hills 90210 dizisinde Donna karakteriyle üne kavuşmuştu. 

48 yaşında olan oyuncu MTV'nin gecesine tamamen bambaşka biri olarak geldi. İlk bakışta kimse oyuncuyu tanıyamadı. 

Geceye Nicole Polizzi ve onun kuaförü Laura Rugetti'yle birlikte katılan Spelling'in şimdiki haliyle Beverly Hills dizisindeki halini karşılaştıranlar gözlerine inanamadı. 

Tori Spelling 2019'da People'a yaptığı açıklamada birkaç estetik ameliyat geçirdiğini itiraf etmişti.

Beverly Hills 90210'un Donna'sı Tori Spelling'i kimse tanıyamadı! - Resim : 1

Tori Spelling kimdir?

Tori Spelling 16 Mayıs 1973 tarihinde Los Angeles'ta doğdu. Oyuncu ve yazar olan Spelling, Beverly Hills 90210 ile şöhrete kavuştu. Ayrıca Tori ve Dean adlı diziyle de ününe ün kattı. 

A Friend to Die For, A Carol Christmas, The Mistle-Tones, The Last Sharknado, Scary Movie 2, Trick gibi filmlerde rol aldı.

2009'da yazdığı otobiyografisi New York Times Best Seller listesine girdi. 

Özel hayatı ise oldukça çalkantılıydı. 2004'de Charlie Shanian ile evlendi. Ancak eşini Dean McDermott ile aldattı. Ertesi sene ayrıldılar. 1 sene sonra McDermott ile evlendi. 

Babasının 500 milyon dolarlık servetinden kendisine sadece 800 bin dolar miras bırakılınca büyük hayal kırıklığına uğradı. 

Beverly Hills 90210'un Donna'sı Tori Spelling'i kimse tanıyamadı! - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Beverly Hills 90210 magazin haberleri