Berrak Tüzünataç'ın, kalçasına dövme yaptırdığı pozu ünlülerden tam not aldı

Berrak Tüzünataç'ın, kalçasına dövme yaptırdığı pozu ünlülerden tam not aldı

Berrak Tüzünataç, yeni dizisi Kurşun'un tanıtımı kapsamında bir dergi için objektif karşısına geçti. Çekimlerde, kalçasına dövme yaptırırken poz veren Tüzünataç ünlü isimlerden tam not aldı.

Berrak Tüzünataç'ın yeni dizisi Kurşun seyirci ile buluşmak için gün sayıyor. Dizide Gülce karakterini canlandıracak oyuncu, sosyal medya hesabından paylaştığı bir pozla olay yarattı.

Berrak Tüzünataç'ın, kalçasına dövme yaptırdığı pozu ünlülerden tam not aldı - Resim : 1

Marie Claire Türkiye’nin ekim sayına konuk olan Tüzünataç, objektif karşısına geçti. Çekimler sırasında, kalçasına dövme yaptırırken poz veren oyuncunun fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşması ses getirdi. Burcu Esmersoy, Özge Özpirinçci, İrem Derici, Pucca gibi isimlerden tarafından beğenilen Tüzünataç'ın fotoğrafı kısa süre içinde binlerce beğeni aldı. 

YOGA EĞİTMENİ OLUYOR

Öte yandan uzun yıllardır yoga ve pilates yapan Berrak Tüzünataç, geçtiğimiz günlerde özel bir spor merkezinden gelen 'ders verme' teklifini kabul ettiğini açıkladı. 

KURŞUN DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Berrak Tüzünataç, Burçin Terzioğlu ve Engin Altan Düzyatan'ın başrolleri paylaştığı Kurşun dizisi, 23 Ekim 2019 Çarşamba günü ilk bölümüyle ekranlarda olacak.

Dizinin kadrosunda; Sarp Akkaya, Engin Şenkan, Kürşat Alnıaçık, Seda Akman, Bora Akkaş, Begüm Akkaya, Gülizar Irmak, Şebnem Dilligil ve Cem Kurtoğlu da yer alıyor.

Berrak Tüzünataç dövme sosyal medya Engin Altan Düzyatan Burcu Esmersoy Özge Özpirinçci İrem Derici Pucca